Skip to main content
Jump

Jump

Onderdelen van Jump

Jump

“De studenten zijn onze toekomst, daar kunnen we niet omheen. Het is onze taak om die studenten warm te maken voor ondernemerschap en om ze ook verder te inspireren. Niet alle studenten hoeven ondernemer te worden natuurlijk, maar ook van sterke medewerkers wordt ondernemerschap verwacht.” Voka West-Vlaanderen wil dan ook, naast het stimuleren van jonge ondernemers, verder inzetten op de relatie tussen de studenten en de West-Vlaamse bedrijven, kennisinstellingen en structurele partners. 

Met de JUMP 'Campus tour' trokken we door West-Vlaanderen en konden de studenten al springend, kennismaken met ons JUMP #fromstudent2business-programma voor het academiejaar 2018-2019.


Volgende events:

 • Infosessie Bryo Student Bootcamp Boekarest - Brasov
  maandag 26 november // 18.00 uur

  In de paasvakantie (10 tot en met 15 april) organiseren Voka West- en Oost-Vlaanderen een International Bootcamp in Boekarest en Brasov. Een week lang gaan studenten, onder begeleiding van coaches, aan de slag om een ondernemersidee uit te denken, uit te werken én aan de groep voor te stellen. En dat is niet alles: ook een straffe teambuilding, een bezoek aan een start-up in Roemenië, toffe workshops,... staan op het programma.  

  Bent of kent u een student die de ondernemersvibe voelt kriebelen? Of wil u uw zoon/dochter een duwtje in de richting van het ondernemerschap geven? Dan is deze Bootcamp wat u zoekt!  
  Maandag 26/11/2018 maken we jullie graag warm voor deze inspirerende trip!  

  Klik hier om in te schrijven

 • 10/04 - 15/04 Bryo Bootcamp Boekarest - Brasov voor ondernemende studenten

  Een all-in inspirerende missie voor studenten met ondernemingszin. Van 10 t.e.m. 15 april voor slechts €350. Klik hier voor meer info!

Start & GoAIOSPEKTurbo

logo's