Skip to main content
Jump

Jump

Onderdelen van Jump

Jump

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen zet met JUMP sterk in op het inspireren van studenten en het boosten van jong ondernemerstalent in de regio.

“De studenten zijn onze toekomst, daar kunnen we niet omheen. Het is onze taak om die studenten warm te maken voor ondernemerschap en om ze ook verder te inspireren. Niet alle studenten hoeven ondernemer te worden natuurlijk, maar ook van sterke medewerkers wordt ondernemerschap verwacht.” Voka West-Vlaanderen wil dan ook, naast het stimuleren van jonge ondernemers, verder inzetten op de relatie tussen de studenten en de West-Vlaamse bedrijven, kennisinstellingen en structurele partners. 

Voor 2019-2020 hebben wij opnieuw een pak mooie ondernemende en inspirerende activiteiten voor studenten in petto.

Eén van deze activiteiten is onze JUMP Business Game - 22/11/2019 – 23/11/2019 in Brugge! 
Tijdens de Airline Business Game zullen laatstejaarsstudenten bachelor een simulatie krijgen van het real-life management van een vliegtuigmaatschappij.

Op de eerste dag krijgen de studenten workshops (over financieel-, strategisch-, sales- en hr-management) waar ze door zowel theorie (Solvay Business School) als praktijkcases (Ardo, Barco, Daikin en Konvert) voorbereid worden op het spel. Op dag twee nemen de studenten het in groepjes van 5 tegen elkaar op. We sluiten af met een prijsuitreiking.

Waarom deelnemen?

  • Geniet van hoogstaande workshops 
  • Leer op een interactieve manier bij
  • Ontvang een officieel certificaat van deelname dat je kan gebruiken om je te onderscheiden op je cv en/of LinkedIn profiel

Deelnamefee: 50 EUR excl Btw 
(Inbegrepen in de prijs: Overnachting in twin room, Welkomstkoffie, Lunch op vrijdag en zaterdag, Dinner op vrijdagavond, Ontbijt op zaterdag, Coffee breaks)
 
Daarnaast hebben we nog heel wat andere mooie activiteiten voor 2019-2020 op onze planning staan:                                            

Heb je nog vragen over of voor JUMP? Mail hannes.careel@voka.be of bel 0476 57 64 16.
 


Deze bedrijven dragen JUMP een warm hart toe en steunen ondernemende studenten: 

 

Daikin     Ardo     Konvert     Barco

Start & GoAIO 

logo's