Skip to main content
  • Neem jij de Innovatie Award 2019 mee naar huis?

Neem jij de Innovatie Award 2019 mee naar huis?

Is jouw bedrijf een koploper in innovatie? Vormt vernieuwing een rode draad doorheen jouw organisatie of kwamen jullie onlangs met een innovatief product, dienst of businessmodel? Dan ben jij zeker en vast een kanshebber voor de Innovatie Award die uitgereikt wordt op onze innovatie-dag 'ZigZag naar 2029'. Aarzel dus zeker niet om jouw troeven in de kijker te zetten!

laureaten innovatieaward

Op 21 november vindt ZigZag naar 2029 plaats. Is jouw organisatie klaar voor 2029? Een avond waarbij we de toekomst vormgeven en ondernemingen inspireren over leiderschap in digitale tijden

Hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de Innovatie Award. Met deze prijs wil Voka – KvK Limburg samen het Team Bedrijfstrajecten (VLAIO) Limburgse innovaties promoten en het imago van Limburg als innovatieve regio bevestigen en versterken.

Vorig jaar was het Fibricheck dat uiteindelijk bekroond werd met de Limburgse Innovatie Award. Fibricheck is de oplossing voor iedereen die zich zorgen maakt over zijn hart. Het is een unieke app die wereldwijd gebruikt wordt door artsen om hartritmestoornissen op te sporen en op te volgen. De overige innovatieve toppers die een laureaat in ontvangst mochten nemen, waren Isola Belgium en ABN Cleanroom Technologies. 

Door het zoeken naar het meest innovatieve bedrijf van Limburg willen we niet enkel een schijnwerper richten op vernieuwende producten, diensten en business modellen uit Limburg. Het doel is ook om het bedrijfsleven te inspireren over en aanmoedigen tot innovatie. Tijdens ZigZag naar 2029 zal namelijk worden aangetoond dat innovatie je toekomstig succes zal verzekeren. 

De vereisten voor je kandidatuur? Je onderneming of organisatie moet gevestigd zijn in Limburg en de innovaties zijn doorgevoerd. Innovaties kunnen klein- of grootschalig zijn, technologisch of niet-technologisch. Een professionele jury bepaalt wie genomineerd wordt voor de Innovatie Award.

Momenteel kan je je niet meer kandidaat stellen voor de Limburgse Innovatie Award 2019

Het volledige aanbod van Voka - KvK Limburg rond innovatie vind je hier

vlaio

 

Deelnemen

Wil je je kandidaat stellen voor de Limburgse exportprijs 2019? Stuur dan je kandidatuur in voor woensdag 2 oktober!

Inschrijven