Skip to main content
  • ING bouwt aan de bank van morgen

ING bouwt aan de bank van morgen

INGDe bankenwereld verandert in een razendsnel tempo. Veranderende klantenbehoeften zorgen voor een transformatie van de dienstverlening. ING zoekt jong talent om hierin een voortrekkersrol te blijven spelen.

“We stomen ons klaar voor de toekomst”, vertelt Yoeri Paesschesoone, directeur van het Business Centre Brugge. “Mensen gaan vandaag immers niet meer per definitie naar hun bankkantoor voor eenvoudige transacties. Die gebeuren voortaan op een aantrekkelijk online platform, 24/7 toegankelijk en gedifferentieerd volgens de behoeften van de klant. Tijdens de kantooruren en op afspraak kunnen we daardoor extra aandacht besteden aan adviesverlening bij de sleutelmomenten van mensen, zoals de aankoop van een woning, trouwplannen maken of een onderneming uitbouwen. Het is als bank een hele uitdaging om snel in te spelen op de behoeftes van de klant, zonder het persoonlijk contact te verliezen. Als ‘oranje bankiers’ zit het echter in ons DNA om onze klanten altijd een stap vóór te zijn in hun leven en hun business, om de dingen vast te pakken en waar te maken en om anderen succesvol te laten zijn.”

“ING België heeft vandaag een 200-tal vacatures, zowel voor jobs in Brussel als regionaal. Voor Oost- en West-Vlaanderen hebben we momenteel vooral commerciële functies. Op bachelorniveau zoeken we een retail banker savings & investments, een customer coach en een retail banker loans. Op masterniveau hebben we een traineeship business banking en een traineeship personal banking, die allebei in een opleidingstraject van 12 maanden worden klaargestoomd voor de functie. We zoeken ten slotte ook een relationship manager voor kmo’s, die al wat commerciële ervaring heeft en autonoom kan werken in een team van ondernemersbankiers. ING is een bedrijf met internationale uitstraling dat voldoende schaalgrootte heeft om met geregelde nieuwe uitdagingen een volledige carrière te kunnen omspannen. Bovendien verschillen we van de klassieke grootbank door de vlakke structuur waarin hiërarchie quasi ontbreekt en zelfsturende teams zorgen voor een heel wendbare manier van werken. We zoeken jonge mensen die mee willen timmeren aan het nieuwe bankieren en een werkgever zoeken met superveel opportuniteiten.”

ING België
www.ing.jobs

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag