Skip to main content
  • Info & advies
Voka Community -

Internationaal ondernemen Antwerpen-Waasland

Wellicht heeft ook uw bedrijf regelmatig vragen op te lossen over het uitwerken van een transactie met een buitenlandse klant. Of wil u uitvoeren naar het buitenland en al even een intake gesprek rond hoe we u verder kunnen helpen.  

Uw Kamer van Koophandel beschikt over een jarenlange ervaring, kennis en contacten om uw vragen snel en volledig te beantwoorden. Hiervoor staat het team van het Internationaal departement voor u klaar. Contacteer ons met uw specifieke vragen en we bekijken onmiddellijk met u hoe we vlot een passend antwoord of informatie kunnen aanbieden.

U kan bij de Kamer met al uw vragen terecht die betrekking hebben op:

We wijzen u de weg naar vereiste invoerdocumenten, -procedures en tarieven in tientallen exportlanden.

We beschikken over een ruime kennis op het vlak van douanewetgeving, invoerdocumenten en -tarieven maar ook een overzicht van geldende Europese productenwetgeving.

Ontdek onze virtuele contactdagen met douaneattachés

We gidsen u naar nuttige statistieken ivm buitenlandse handelsstromen, belangrijke beurzen; enz.

De Kamer heeft toegang tot diverse databanken en contacten bij Kamers van Koophandel die snel kunnen ingezet worden om voor u contactgegevens te bezorgen van bedrijven in specifieke doelsectoren en landen.

We wijzen u op subsidies of andere financiële steunmaatregelen die uw exportinspanningen of investeringen in andere landen een duwtje in de rug kunnen geven.

Contactpersonen

Jill Suetens

Manager Internationaal Departement

Luc Van Looveren

Senior adviseur EU - relaties

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans