Skip to main content
Map
  • Impact - Leer hoe communicatie echt werkt!

Leer een set van technieken die je toelaten om je communicatievaardigheden aan te scherpen en je interne werelddialoog onder controle te krijgen

Impact is een persoonlijk groeitraject waarbij je leert hoe communicatie echt werkt en hoe dat impact op jezelf en anderen kan hebben.

Iedereen heeft al eens gedacht ‘Ze moeten hier eens leren deftig communiceren, want dan zou alles beter lopen’. Eigenlijk is alles in het leven, en in business, een vorm van communiceren. Je kan er dus maar beter goed in zijn

Kortom, leer hoe communicatie echt werkt!

  • 1 Beter met je emoties omgaan
  • 2 Inzichten over hoe anderen denken
  • 3 Conflicten snel oplossen

De opleiding is opgedeeld in 4 modules.

Tijdens deze module krijg je inzicht in je eigen communicatie(model) en dat van anderen. Leer hoe je bewust en onbewust zaken kunt detecteren, eruit kunt leren en impact kan creëren op jezelf en je relaties met anderen. 

Tijdens deze module gaan we dieper in op jouw eigen zelf- en wereldbeeld. Leer hoe je de betekenis van jouw interne representatie kan veranderen en zo jouw stemming en deze van anderen kan beïnvloeden. Jouw stemming heeft een grote impact op wat je doet in de wereld, namelijk jouw gedrag en dus ook op de resultaten die je genereert. 

Tijdens deze module leren we je enkele technieken om de communicatie met jezelf en anderen te versteken. We leren je situaties -letterlijk- in een ander licht te zien, waardoor er meer beweging komt in een vastgelopen denkwijze die een probleem vormt. Met deze technieken ontdek je nieuwe keuzemogelijkheden voor jezelf en voor anderen. 

Tijdens deze laatste module gaan we je eigen verhaal en wie je bent herschrijven. We leren je werken naar congruentie in de verhalen die je tegen jezelf zegt, wat je tegen anderen over jezelf zegt en wat je denkt dat anderen over je zeggen. Congruentie geeft vertrouwen en persoonlijke kracht, wat een grote impact heeft op je eigen leven en dat van anderen.  

Leer hoe communicatie echt werkt!

 

Deze opleiding wordt gegeven in samenwerking met Just That

Just That is gespecialiseerd in opleidingen rond communicatietechnieken die wetenschappelijk onderbouwd zijn.

De opleiding Impact wordt gegeven door Dr Borgan Matei en Jana Willems. Koen Martens werkt achter de schermen mee aan de inhoud van dit traject.

Dr Bogdan Matei is een psychiater die zich vooral verdiept in het ontwarren van je gedachtegoed en de manier waarop wij bepaalde dingen zien en hoe het onze manier van communiceren beïnvloed.

Jana Willems is een enthousiaste onderneemster. Met veel energie en passie gaat ze aan de slag met haar projecten. 

Koen Martens is een veelzijdige ondernemer. Hij kan mensen doorzien en lezen zoals je een balans leest en specialist in Neuro Linguïstisch Programmeren.

Wil je graag meer info over deze opleiding?

Op 27 maart organiseren wij een gratis infosessie en een ontmoeting met Dr Borgan Matei

Let wel: inschrijven voor deze infosessie is verplicht

klik hier

Is dit traject iets voor jou?

Klik hier

 

 

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent