Skip to main content
Map
  • Onze werking

Het hele jaar door kan je bij Health Community terecht. Hieronder zie je een greep uit onze activiteiten:

 

Interactieve infosessies

Regionale activiteiten

Per jaar organiseren we een twintigtal sessies rond diverse thema’s. Tijdens deze sessies komen diverse experten en ervaringsdeskundigen aan het woord en is er daarnaast ook voldoende ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Onze leden kunnen ook zelf thema’s aanreiken die volgens hen de moeite waard zijn om informatie rond te delen.

 

Community meetings rond grote beleidsdossiers

Interactieve infosessies

Elk trimester nodigt Health Community haar leden uit voor community meetings rond grote beleidsdossiers. Tijdens deze meetings zijn ook relevante beleidsactoren aanwezig zoals bv. de federale minister van gezondheidszorg en de Vlaamse minister van welzijn. Zo kan een rechtstreekse dialoog plaatsvinden tussen de leden en de politici.

 

Traject voor innovatie en business development

Traject business development

De leden kunnen jaarlijks intekenen op een traject voor innovatie en business development. Ze kunnen daarbij rekenen op de steun van Health Community die hiervoor ook samen werkt met andere health innovatieplatformen.

 

Regionale activiteiten

Community meetings

Tot slot kunnen de leden ook deelnemen aan heel wat regionale activiteiten, georganiseerde door de lokale afdelingen van Health Community binnen de Voka – Kamers van koophandel.