Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • Radicaal digitaal in de zorg

Radicaal digitaal in de zorg

In een tijd van groeiende vraag naar welzijn en zorg moeten we meer doen met minder middelen. Ondanks een krappe arbeidsmarkt en beperkte budgetten, streven we ernaar kwalitatieve zorg en welzijn te waarborgen. Hoe? Ontdek het op 19 februari 2024, waar we laten zien hoe we samen de productiviteit verhogen, de patiëntervaring verbeteren en het werkplezier in de zorgsector vergroten. 

Voka Health Community & Deloitte

Samen met Deloitte geloven we dat de sleutel tot verhoogde productiviteit en verbeterde zorg in de integratie van digitale oplossingen ligt. Virtuele zorg is de brug tussen welzijn en digitaal, waardoor we niet alleen meer zorg, maar ook meer complexe zorg kunnen garanderen. Onze oplossingen ondersteunen niet alleen zorgverleners, maar versterken ook de patiëntervaring en brengen meer werkplezier voor de professionals in de sector. 

Programma

Maar hoe kunnen we deze uitdagingen overwinnen zonder in te leveren op efficiëntie en patiëntervaring? Ontdek via onderstaande programma hoe we door kennisdeling en ervaringsuitwisseling wie hier optimaal op inzetten: 

 • 13u00 - ontvangst  
 • 13u30 - welkomstwoord door Voka en Deloitte  
 • 13u40 - Johan Uvin (PraktijkCoach)
 • 14u00 - Prof.dr. Ir. Pascal Verdonck
 • 14u20 - introductie interactieve sessies  
 • 14u45 - interactieve sessies
  • Logistiek en systeem-integratie & rapportering en data-integratie
  • Patient at Home - met Edgard Eeckman (Patient Empowerment)
 • 15u25 - korte pauze
 • 15u35 - terugkoppeling in grote groep  
 • 15u50 - Alex Behaeghe (Gimv): innovatie in de zorg - financiering
 • 16u05 - slotwoord
 • 16u10 - netwerkmoment 

Wegbeschrijving Deloitte Zaventem - P2 en P3

Het Gateway-gebouw van Deloitte bevindt zich op het domein van de luchthaven en is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Vanaf de Brusselse Ring volgt u de bewegwijzering naar Brussels Airport. In de meeste GPS-systemen is Brussels Airport te vinden onder Points of Interest. Een alternatief is om het kruispunt A201/Vilvoordelaan, 1930 Zaventem op te rijden. De rotonde ligt aan het begin van de toegangsweg naar de luchthaven, onder het viaduct.

Houd rechts aan om naar de P3 (Holiday) Interparking of de P2 (Economy) Interparking te gaan. Ga de parkeerplaats op door een ticket te nemen. Wanneer u de parkeergarage op het vertrekniveau verlaat, ziet u ons gebouw rechts van de passagiersterminal. Ga naar de Deloitte-borden en vlaggen om ons gebouw binnen te gaan.

Uw ticket wordt gevalideerd bij de evenementenbalie in ons gebouw.

 

Kom je met de trein?

Deloitte bevindt zich naast de passagiersterminal en tegenover de P2 - P3 parkings. Verlaat het luchthavengebouw op het vertrekniveau (departures) van de passagiersterminal en ga naar links. Wandel verder door en houd links aan tot aan het gebouw van Deloitte.

Interessant voor jou

Verpleegkundige
Voka nationaal
Opinie

Parels voor de zwijnen

We staan voor een enorme uitdaging: de vergrijzing vergt dat we meer en meer complexe zorg bieden aan de sterk groeiende groep ouderen. Maar de vergrijzing betekent ook dat we die zorg moeten leveren met 2 in plaats van 4 actieve professionals. We zullen daarom de productiviteit van de zorg en van de professionals die erin actief zijn stevig moeten optrekken. Voor alle duidelijkheid: dat betekent niet per sé harder werken. Wel slimmer werken en de competenties van zorgverleners optimaal benutten. De federale regering werkt aan een hervorming van het verpleegkundig beroep. Maar is die wel slim?

Voka Health Community op Belgische Economische Missie naar Australië: uitwisseling rond data & innovatie
Voka nationaal
Nieuws

Voka Health Community op Belgische Economische Missie naar Australië: uitwisseling rond data & innovatie

Samen met het Agentschap Buitenlandse Handel en Flanders Investment and Trade (FIT) trok Voka Health Community naar het land van kangoeroes en koala's. Van 19 tot 28 oktober 2023 vond de Belgische economische missie naar Australië plaats. Niemand minder dan de Belgische Prinses Astrid en Matthias Diependaele, Vlaams minister van Financiën en Begroting, waren onze gidsen in een Voka Health Community programma met meer dan 10 bezoeken en sessies rond welzijn & gezondheidszorg. Deze missie was een unieke kans voor Belgische en Australische bedrijven en onderzoekers om waardevolle contacten te leggen en bestaande zakelijke relaties te versterken.

Contactpersonen

Joke Van Driessche

Community Manager Voka Health Community

Thaïsha Lijde

Projectassistente Health Community

Adres

Deloitte Zaventem
Gateway building Luchthaven Brussel Nationaal 1 J
1930 Zaventem

Wanneer

Prijs

Leden: €60.00
Niet-leden: €120.00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

imu - VZW - Maattwerk
imu - vzw - obd 1