Skip to main content
Map
  • Generation Y

Wil jij ook investeren in jezelf of in de young potentials binnen jouw organisatie?

Persoonlijk leiderschap, organisatieontwikkeling en strategie bepalen enorm veel. Met het opleidingstraject Generation Y stel je jezelf en de huidige procedures binnen het bedrijf in vraag. 

Je krijgt de kans om jouw mogelijkheden te verkennen. Doorgaans leren jonge managers en ondernemers veel vanuit de ervaringen. Wanneer ze op termijn effectief doorgroeien, beschikken ze zelden over een stevige houvast bij het leidinggeven. Maar op een dag zullen ze deze stap wel moeten zetten. 

Het uitgangspunt van Generation Y is om te groeien als persoon en om van daaruit de onderneming te laten groeien. Het traject bestaat daarom uit drie modules: strategie, organisatorische ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Iedere module duurt drie dagen en staat telkens onder leiding van één van deze drie toppers: James Bampfield (Quinx), Ineke van de Braak (4D) en John Metselaar (Solvay Brussels School of Economics and Management).

Wil jij jezelf (of iemand anders binnen je bedrijf) klaarmaken voor de toekomst.
Schrijf hier in voor het traject Generation Y.

We are Generation Y

 

“We zijn ervan overtuigd dat dit traject onze toekomstige leiders een brede basis zal meegeven waarop zij zelf kunnen verder bouwen in de toekomst”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent