Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Generation Y

banner Gen Y

Wat en wie is Generation Y? 

Wil je ook investeren in jezelf of young potentials binnen jouw organisatie? Dat ben je bij deze pagina aan het juiste adres! Persoonlijk leiderschap, organisatieontwikkeling en strategie spelen hierbij een cruciale rol. Dit traject daagt je uit om jezelf in vraag te stellen en neemt de dynamieken van je organisatie onder de loep. 

Dit traject biedt de kans om jouw potentieel te ontdekken. Vaak leren ondernemers en managers vooral vanuit hun ervaringen, maar wanneer ze op termijn effectief doorgroeien, hebben ze vaak weinig houvast bij het leidinggeven. Met dit traject helpen wij jou de stap te wagen.

Wat kan ik verwachten?

Generation Y streeft naar persoonlijke groei als basis voor de groei van de onderneming. Het programma omvat drie modules: strategie, organisatorische ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, elk van drie dagen. Elk van deze modules wordt geleid door een van de topexperts: James Bampfield (Quinx), Ineke van de Braak (4D) en John Metselaar (Solvay Brussels School of Economics and Management).

Bekijk modules

Extra investeren in jouw persoonlijke groei?

Een oud spreekwoord luidt: 'Oefening baart kunst.' Jouw persoonlijke groei is geen tijdelijk proces, maar een levenslange ontwikkeling. Wil je deze tillen tot een hoger niveau? Ontdek dan al onze opleidingen om jouw vaardigheden nog verder te verfijnen! 

Klik hier 

We zijn ervan overtuigd dat dit traject onze toekomstige leiders een brede basis meegeeft waarop zij zelf kunnen verder bouwen in de toekomst.

Johann Leten - gedelegeerd bestuurder van Voka - KvK Limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Kameracademie

An-Sofie De Gruyter

Coördinator netwerken

Bea Vanmeert

Projectmedewerker Kameracademie