Skip to main content
  • Geef er een ‘patat’ op met Clarebout!

Geef er een ‘patat’ op met Clarebout!

ClareboutIn de aardappelsector kan Clarebout bogen op 30 jaar expertise en behoort het inmiddels tot we wereldtop in haar sector. Sinds 1988 bestaat de hoofdactiviteit uit het verwerken van aardappelen tot diepgevroren aardappelproducten zoals frieten en aardappelvlokken. De productiesites, voorzien van de modernste technologieën, bevinden zich in Nieuwkerke en Waasten. Daarbovenop beschikt Clarebout nog over een aantal logistieke centra.

De omzet steeg de voorbije jaren tot 640 miljoen euro in 2017. Momenteel werken er 1.500 medewerkers voor Clarebout. “Om de groei te bestendigen en de markten wereldwijd te blijven voorzien van lekkere, kwalitatieve en innovatieve aardappelproducten, zijn we constant op zoek naar medewerkers”, zegt Annelies Soete, verantwoordelijke voor rekrutering. “We laten echt geen middel onverlet om nieuwe werknemers te rekruteren onder de uitdagende slogan ‘Klaar om er een patat op te geven?’. Wie ‘operational excellence’, ‘klantgerichtheid en snel handelen’, ‘verantwoordelijkheid nemen’ en ‘teamwork’ hoog in het vaandel draagt zit bij Clarebout gebeiteld. De vacatures strekken zich uit over de meest uiteenlopende domeinen: engineering, administratie, sales, IT, techniek, productie, kwaliteit, veiligheid en logistiek. Zowel bachelors als masters, schoolverlaters of mensen met ervaring zijn welkom om de wereld van diepgevroren aardappelproducten verder te veroveren.

"Om onze klanten wereldwijd de beste producten en service te kunnen te bieden investeren we continu in onze productievestigingen waaronder de net aangekondigde nieuwe vestiging in Frameries waar we minimum € 300 miljoen zullen investeren. Maar, we investeren vooral in mensen. Zij maken het verschil. Daarom verwelkomen we graag nieuwe collega’s die terechtkomen in een bedrijf dat wereldwijd gerespecteerd wordt, in volle expansie is en inzet op state-of-the-art technologie Ze krijgen de kans om zichzelf zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen met het meewerken aan of runnen van tal van boeiende en uitdagende projecten. “Geef er dus maar een patat op!”

Clarebout
Heirweg 26 – 8950 Nieuwkerke
Chaussée de Lille 61 – 7784 Waasten
www.clarebout.com / www.jobs.clarebout.com / 057 44 69 01

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag