Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • FAQ
  • De security podcast | de wereld van cybersecurity

De security podcast | de wereld van cybersecurity

  • 27/09/2023

In deze laagdrempelige podcastaflevering delen Johan Galle en Kurt Schoenmaekers hun uitgebreide kennis en inzichten over de wereld van cybersecurity. Ze bieden een overzicht van de evolutie van cyberdreigingen, van traditionele malware tot geavanceerde aanhoudende dreigingen, en benadrukken de groeiende complexiteit van dit vakgebied.

Of je nu een nieuwkomer bent die meer wilt leren over dit boeiende vakgebied of een doorgewinterde cybersecurity-professional, deze podcast heeft voor elk wat wils. Johann & Kurt zullen je voorzien van waardevolle inzichten en essentiƫle vaardigheden die je nodig hebt om te schitteren in dit altijd veranderende domein. Ze gaan dieper in op technische aspecten zoals netwerkbeveiliging, cryptografie en incidentrespons. Maar ze laten ook zien hoe cruciaal soft skills zoals communicatie en samenwerking zijn in het beheersen van cybersecurity.

Daarnaast gaan deze experten in op hoe organisaties zichzelf kunnen beschermen tegen opkomende dreigingen en geven we deskundig advies over het integreren van cybersecurity in jouw bedrijfsstrategie. Je zult ontdekken hoe je proactief beveiligingsmaatregelen kunt nemen, bewustzijn kunt opbouwen en best practices kunt toepassen om een sterke verdediging op te bouwen tegen de evoluerende wereld van cyberaanvallen. Mis deze waardevolle inzichten niet... tune in en word een cybersecurity-expert. 

imu - vzw - Altez
Proximus