Skip to main content
  • Extra natuurtalenten ondersteunen verdere groei Ardo

Extra natuurtalenten ondersteunen verdere groei Ardo

ArdoPassie en gedrevenheid, een duurzame aanpak en met technologie het verschil maken. Het zijn de basiskenmerken waarmee Ardo is uitgegroeid tot dé referentie in de groenteverwerking. Om de internationale groei te blijven ondersteunen, zoekt Ardo extra natuurtalenten.

Vandaag telt Ardo, met hoofdzetel in Ardooie, 21 bedrijven voor productie, verpakking en distributie in 9 landen, wat zorgt voor een optimale aanvoer uit de meest productieve groeiregio’s. “Met 3.800 medewerkers verkopen we wereldwijd 860.000 ton vriesverse groeten, kruiden en fruit, wat resulteert in een omzet van 1 miljard euro. We zijn een internationaal groeiend familiebedrijf met een expertise in vriesverse groenten, kruiden en fruit”, zegt Michèle Beernaert (HR Assistant).

“Ardo wordt gesmaakt in alle uithoeken van de wereld en we hebben de wil en de visie om de referentie te blijven in de sector. Daarvoor gaan we graag aan tafel zitten met mensen die onze passie delen en die hun tanden willen zetten in een job met toekomst. Alle beslissingen nemen we met het oog op de lange termijn. Daarbij besteden we steeds aandacht aan onze 3 pijlers van duurzaamheid: product, planet en people. Zo waarborgen we de continuïteit en stabiliteit, zowel aan onze medewerkers als aan andere stakeholders.”

“Als familiebedrijf hebben we alles in huis om de talenten van onze mensen maximaal te ondersteunen. Hier baden een langetermijnvisie en efficiënte communicatie in een open, collegiale sfeer. Zo krijgen onze mensen alle kansen om zich te ontplooien en gedeelde doelen waar te maken, met veel goesting. Nog voor je hier start, maakt je afdelingsverantwoordelijke een opleidingsplan en worden er interne opleidingen vastgelegd. Samen met collega’s leer je de knepen van het vak. Regelmatig evalueren we jouw start en groei binnen de onderneming. Door de grootte van de onderneming kunnen we interne doorgroeimogelijkheden stimuleren”, aldus Michèle Beernaert. Ardo is op zoek naar gemotiveerde medewerkers in verschillende domeinen. Check www.ardojobs.com en ontdek onze openstaande vacatures!

Ardo
Wezestraat 61 - 8850 Ardooie
www.ardojobs.com

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag