Skip to main content
  • Experten Limburg

Experten Limburg

Ga tijdens Vliegende Starters in dialoog met topondernemers en experts tijdens de launch talks, laat je inspireren tijdens een boeiend avondprogramma en vier samen met ons 10 jaar Bryo. Check hieronder de experts of kijk hier voor het volledige programma en het inschrijfformulier.

Ontdek hier de Experten in West-Vlaanderen.
 

 

    Tom Palmaerts

Naam:Tom Palmaerts
Bedrijf:Trendwolves
Functie: Trendwatcher/ Partner

Tom Palmaerts is trendwatcher en partner bij Trendwolves. Een trend/marketingbureau met de focus op jonge consumenten. Hij is een wereldwijde keynote speaker en trend adviseur. Hij werkt voor merken als Coca-Cola, HP, Palm,...In 2013 werd hij trendwatcher van het jaar. 

 

   Bart Balis

 

Naam: Bart Balis
Bedrijf: Brouwland
Functie: CEO

Brouwland is een klein/groothandel die gespecialiseerd is in wijnen, bieren en likeuren. Export zorgde ervoor dat het bedrijf explosief groeide en een jaaromzet realiseerde van 11 miljoen euro. 

 

 

  marc

 

Naam: Marc Beenders
Bedrijf: Limburg Startup
Functie: Community manager

Limburg Startup is een open platform, een first class starters community, gedragen en ontwikkeld door ondernemend Limburg met als doel bestaande startup initiatieven te verbinden, startups te versterken en hun groeiprocessen te versnellen.

Jean Biesmans

 

Naam: Jean Biesmans
Bedrijf: Tectum Group
Functie: Afgevaardigd bestuurder/ eigenaar 

Tectum Group heeft ambitieuze groeiplannen. Het familiebedrijf is expert in de constructie van daken, gevels en balustrades en opende onlangs een nieuwe vestiging in Nederland. 

 

Robert Ceuppens

 

Naam: Robert Ceuppens
Bedrijf: Concentra
Functie: Voormalig CEO/ Bestuursvoorzitter

Robert Ceuppens beschikt over een jarenlange ervaring. Hij volgt alle verschuivingen in het medialandschap op de voet. 

Jean baptist claes

 

Naam: Jean - Baptist Claes
Bedrijf: JBC
Functie: Oprichter 

Jean - Baptist was profwielrenner, discotheekuitbater en eigenaar van Stock Americain. Later werd hij de oprichter van de gekende keten JBC. 

Bart Claes

 

Naam: Bart Claes
Bedrijf: JBC
Functie: CEO

Bart Claes zorgde ervoor dat JBC uitgroeide tot een bedrijf met meer dan 200 winkels en ongeveer 1700 werknemers. Hij werkt samen met verschillende bekende Belgische ontwerpers en profileerde JBC zo als een Belgisch bedrijf. 

Erik Keijers

 

Naam: Erik Keijers
Bedrijf: Grizaco
Functie: Algemeen directeur

Grizaco is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in wegenbouw. Erik is voorzitter van de Confederatie Bouw en heeft zo dan ook veel contacten en ervaringen in de bouwsector. 

Paul Kerkhofs

 

Naam: Paul Kerkhofs
Bedrijf: APK
Functie: CEO en eigenaar

APK is een multidisciplinaire infrastructuurbouwer voor telecom, nutsvoorzieningen en wegenbouw. Het bedrijf heeft ongeveer 900 medewerkers in dienst. De groep is actief in heel België en in het zuiden van Nederland. 

Ronnie Leten

 

Naam: Ronnie Leten
Bedrijf: Atlas Copco
Functie: voormalig CEO / winnaar Herman Dessers prijs 2016

Atlas Copco is een Zweedse beursgenoteerde multinational met ruim 40 000 werknemers. 

Ivo Marechal

 

Naam: Ivo Marechal 
Bedrijf: Down2Earth
Functie: Eigenaar

Ivo Marechal werkte bij Bekaert, Portal Europe, Gimv, Umicore en Alro. In 2001 werd hij CEO bij H.Essers. Enkele jaren gelden richtte hij zijn eigen bedrijf Down2Earth op. Het is een onafhankelijk private equity fund met als focus kleine en middelgrote transacties in België. 

Bert Mestdagh

 

Naam: Bert Mestdagh
Bedrijf: Aperam
Functie: CTO platform - operational excellence & industrial                                              plan second center

Aperam is de op vijf na grootste producent van roestvast staal ter wereld. Het bedrijf heeft zes fabrieken in België, Frankrijk en Brazilië. Er werken bijna tienduizend mensen. 

Andy Moors

 

Naam: Andy Moors
Bedrijf: Veldeman
Functie: CEO 

Andy Moors startte zijn loopbaan als Finance & HR Manager bij Arcelor. Nadien werd CFO en later CEO bij Veldeman. Het bedrijf is gespecialiseerd in de overdekking van locaties door middel van zeilstructuren. 

   marc

 

Naam: Marc Moors
Bedrijf: ING
Functie: Business Banker KMO

Marc Moors heeft als Business Banker KMO binnen ING een jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van professionele cliënten, met vooral een focus op kredietverstrekking

Mieke Neven

 

Naam: Mieke Neven
Bedrijf: Burocad
Functie: Gedelegeerd bestuurder

Burocad is een 100% digitale drukkerij. Mieke is heel innovatief en creatief en groeide door tal van overnames. 

Hugo Peumans

 

Naam: Hugo Peumans
Bedrijf: ASAP HR Group
Functie: Oprichter en voorzitter

ASAP is één van de grootste uitzendgroepen van België. Hugo Peumans heeft heel veel ondernemerskennis, contacten  en kennis op vlak van HR. Daarom is hij ook graag een inspirator voor jonge ondernemers. 

Stijn Skondraz

 

Naam: Stijn Skondras
Bedrijf: Skondras
Functie: CEO

Skondras is een verkoop-en marketingbureau. Het bureau stelt 400 mensen tewerk in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Turkije. De werknemers hebben vooral een  sales-en marketingprofiel en doen detacheringsopdrachten. 

Ferdinand Stans

 

Naam: Ferdinand Stans
Bedrijf: Tryggr & Flemming
Functie: Partner

Ferdinand Stans was gedurende 17 jaar eigenaar van Festa-Pack (het huidige Ropack). Hij deelt nu zijn kennis met jonge ondernemers via het adviesbureau Tryggr & Flemming. Zo kunnen jonge ondernemers hun strategie, organisatie, processen en structuren verbeteren. 

Joël stockmans

 

Naam: Joël Stockmans
Bedrijf: Flexpoint
Functie: Algemeen directeur

Joël weet alles over analyses, competenties, assessments, loopbaantrajecten en digitalisering in de HR-sector. Maar tegelijkertijd roept hij op om 'back to basics' te gaan. 

thoelen veronique

 

Naam: Veronique Thoelen
Bedrijf: Bose
Functie: Afgevaardigd bestuurder / Financieel directeur (Europe)

Bose is een Europees verkoop- en distributiecentrum dat gevestigd is in Tongeren. 

van de velde marcel

 

Naam: Marcel Van de Velde 
Bedrijf: Brabantia
Functie: Productiedirecteur

Marcel Van de Velde investeerde vorig jaar 7,5 miljoen euro in de vestiging van Brabantia in Overpelt voor hun focus op e-commerce.

 

      

belfius

 

Naam: Gunther Vandezande
Bedrijf: Belfius
Functie: Business Banking Expert

Gunther Vandezande houdt zich bezig met techno-commerciële ondersteuning en aansturing van de Business Bankers in de regio Limburg. 

werner vanstipelen

 

Naam: Werner Vanstipelen
Bedrijf: A&B Partners
Functie: Gedelegeerd bestuurder

A&B Partners is een toonaangevend accountantskantoor waar u terecht kan voor boekhouding, fiscaliteit en financieel advies. 

dirk verbeeck

 

Naam: Dirk Verbeeck
Bedrijf: Bonache
Functie: Zaakvoerder

Dirk Verbeeck heeft een uitgebreide kennis op het vlak van personeelsbeleid. Zo weet hij veel over het beleid van gespecialiseerde techniekers, hooggekwalificeerde ingenieurs, aankopers en technische administratief bedienden. 

ingrid

 

Naam: Ingrid Vosch
Bedrijf: VMB
Functie: Audit Partner

Ingird Vosch is een bedrijfsrevisor/ commissaris met focus op familiale bedrijven en non-profit organisaties in Limburg en de Antwerpse Kempen. Daarnaast is zij zeer bedreven in de financiële begeleiding van KMO's op gebied van (bank)rapportering, controlling, overnamebegeleiding en consolidatie. 

Joris vrancken

 

Naam: Joris Vrancken
Bedrijf: P&V Elektrotechniek
Functie: CEO/ eigenaar

Joris Vrancken nam in 2015 P&V Elektrotechniek over. Voordien werkte hij bij ANL Plastics. P&V is de grootse onafhankelijke bordenbouwer van de Benelux. Zijn focus ligt op internationaal groeien. 

stefan vanderrick

 

Naam: Stefan Vanderrick
Bedrijf: Moove Forward
Functie:Eigenaar

Stefan Vanderick bewees zichzelf als CEO bij Brems. Nu is hij eigenaar van Moove Forward waar hij bedrijven begeleidt in hun creatieve en strategische vormgeving. Hij doet dit met een analytisch inzicht, een passie voor mensen, communicatie en innovatie. 

 

Essers

 

Naam: Noël Essers
Bedrijf: H.Essers
Functie: Eigenaar en bestuursvoorzitter
 

Noël Essers werd verkozen tot Limburgse ondernemer van het jaar. Hij is eigenaar en bestuursvoorzitter van transportbedrijf H.Essers. Het bedrijf had een omzet van 590 miljoen euro.