Skip to main content
Internationaal Ondernemen

Events

We brengen internationaal ondernemend Limburg samen tijdens evenementen doorheen het jaar. Sommige keren jaarlijks terug, andere zijn op basis van specifieke noden of kansen op een bepaald moment. Van een conferentie met meer dan 100 deelnemers tot thema-avonden in kleine groep, de focus ligt steeds op hoe je als bedrijf verder kan groeien in het buitenland. Een overzicht vind je onderaan deze pagina. 

 

coming soon 25/09/2019: Lunch & Learn: Polen, Roemenië, Hongarije en Tsjechië
1/10/2019: The World for Smarties 2019
2/10/2019: Lunch & Learn India en Pakistan
27/10/2019: Week van het Internationaal Ondernemen
5/11/2019: Lunch & Learn Nieuw-Zeeland, Australië, Vietnam en Singapore
13/11/2019: Lunch & Learn Japan & Zuid-Korea
10/12/2019: Lunch & Learn Indonesië, Thailand en Myanmar
exportprijs

 The World for Smarties & Limburgse Exportprijs

Wie slim is, kijkt naar de wereld. 
Dat benadrukken we met The World for Smarties, telkens begin oktober. De wereld is constant in verandering, wat kansen maar ook gevaren biedt voor zij die internationaal zakendoen. In één avond reiken we je 2 thema's aan 

Hoogtepunt van de avond is de jaarlijkse uitreiking van de Limburgse Exportprijs. Wie weet ga jij volgend jaar wel lopen met dé eer van het best presterend Limburgs bedrijf in het buitenland. Natuurlijk eerst een dossier indienen!

week io

Week van het Internationaal Ondernemen

Eén week, 5 locaties, 5 regio's in de kijker. Dat is het concept van de Vlaamse Week van het Internationaal Ondernemen, tijdens de eerste week van december. Iedere Kamer zet één land of regio in de kijker. Hét moment om te ontdekken of er kansen liggen voor jou, en hoe het land in mekaar zit!

In Limburg focussen we op 3 december op Rusland. Gratis! Meer info & inschrijven.

 

go international

Go International

"It doesn't matter how far you go, as long as you Go International!"
Dat is de focus van ons inspiratie-event in het voorjaar voor startende exporteurs. Ben je als bedrijf zelf aan het kijken om naar het buitenland te gaan, of heb je al een eerste stap gezet maar wil je verder groeien? Tijdens deze namiddag staan een aantal inspirerende keynotes op het programma, maar kan je ook in kleine klankbordgroepen jouw idee komen pitchen!

Klik hier voor verdere informatie en inschrijvingen voor de editie van 2019.

 

missie

 

Global Dialogue

Global Dialogue's zijn thema-avonden rond een bepaalde markt, in een exclusieve sfeer. We zijn te gast bij een Limburgs bedrijf met ervaring in deze markt en dompelen ons hier volledig in onder. De focus ligt op face-to-face met experten jouw problemen of kansen in deze markt bespreken en in beperkte kring netwerken met ondernemers die er actief zijn. 

- Global Dialogue Saudi Arabia @Airdeck 
- Global Dialogue China @Jaga 
 

 

ll

Lunch & Learns

Naar goede gewoonte is Voka – Kamer van Koophandel Limburg gastheer voor een aantal contactdagen met de Vlaams economische vertegenwoordigers (VLEV’s) van Flanders Investment & Trade (FIT). U kunt zich vrijblijvend informeren over zakelijke mogelijkheden, sterkten en zwakten van de betreffende regio, terwijl u ervaringen uitwisselt met andere ondernemers die actief (willen) zijn in het betreffende land.

Klik hier voor alle data en landen van de Lunch & Learns van 2019.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo