Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Hands-on AI computer vision

  • Online

Bouw en deploy stap voor stap je eigen AI! Kruis alvast 10 en 17 december 2020 van 13-16u aan in je agenda.

Wil je helemaal mee zijn met de mogelijkheden van artificiële intelligentie (AI) en deep learning?

Artificiële intelligentie (AI) en deep learning gaan van hype naar realiteit en laten eenvoudig toe om oplossingen te creëren die voorheen digitaal onmogelijk waren. Toch vormt het nemen van de eerste stappen vaak een drempel voor vele bedrijven.

In deze online cursus willen we die barrières slopen en iedereen praktisch aan de slag laten gaan met AI. Dankzij dit nieuwe inzicht wordt artificiële intelligentie realiteit voor jou en creëer je oplossingen die voorheen onmogelijk waren.

Programma

In deze online opleiding, bouwen we samen, ieder zijn/haar eigen beeldherkenning en zetten die in productie via een API en een web applicatie. Via een top-down aanpak, starten we met een eerste model en lichten we stap voor stap de concepten toe wanneer we ze nodig hebben om ons deep learning model te verbeteren. De code is voor 99% uitgeschreven en gedocumenteerd, zodat iedereen zich kan concentreren op het begrijpen van de concepten en leren door experimenteren. 

Er is voldoende tijd voorzien om te oefenen en vragen te stellen. Aan het einde van de opleiding tonen we het bredere AI plaatje, hoe je AI kan toepassen in je bedrijf en bereiden je voor om de volgende stappen te nemen.

Doelgroep

De cursus richt zich tot iedereen die praktisch aan de slag wil gaan met het bouwen en gebruiken van een eigen AI model. We beperken de slides tot het absolute minimum en steken vanaf ’s morgens direct de handen uit de mouwen. We bouwen samen een AI model, waarbij we de AI concepten verduidelijken als we ze nodig hebben om ons model beter te maken.

Deze sessie vereist geen voorkennis in programmeren of AI. We voorzien wel voorbereidingsmateriaal (reken 1-2u) voor elke deelnemer.
 

Docent

Jan Van de Poel is oprichter van Zero to Singularity en SeeMe.ai. Hij focust zich op het begrijpelijk, toegankelijk en toepasbaar maken van AI-applicaties voor ondernemingen.
Hij heeft een brede ervaring in het begeleiden van bedrijven in hun mobiele en digitale ervaringen en trainde zijn eerste neurale netwerken begin jaren 2000.
 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 6 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Veroniek Hermans

Senior adviseur innovatie & digitalisering

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 450,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.