Skip to main content
  • Een financiële blik op jouw onderneming

Een financiële blik op jouw onderneming

Hoe je het ook draait of keert, de financiële aspecten van een organisatie zijn de essentie van het ondernemen. Het is belangrijker dan ooit ze te begrijpen. Bovendien vraagt het heel wat managementskills.

Zowel korte- als langetermijnbeslissingen hebben een cruciale impact op de (financiële) status van je bedrijf. Maar er komen heel wat technische termen aan te pas. Het is voor jou en je medewerker zeker niet evident om alle begrippen fatsoenlijk te begrijpen. 

 

Wil jij een duidelijk inzicht krijgen over de financiën binnen jouw onderneming?

1.

Alles begint met balanslezen voor niet-financiëlen. Leer de belangrijkste zaken correct uit een balans en jouw jaarrekening lezen. Betere managementbeslissingen komen vanzelf!

5 maart, 09u00-17u00

> Meer info of inschrijven

2.

Waardebepaling en financiering van je onderneming is voor de eigenaar-ondernemer die onder meer een beter zicht wil op de waarde van zijn onderneming. Ga verder dan de theorie!

6 mei, 09u00-17u00

> Meer info of inschrijven

3.

Hoe kan je een rapporteringssysteem opzetten om efficiënt te volgen of je 'goed' bezig bent? Ga dankzij een investeringsevaluatie en haalbaarheidsstudies van 'op goed gevoel' naar een onderbouwde én praktische benadering!

12 mei, 09u00-17u00

> Meer info of inschrijven

4.

Wil je net dat 'over-all' inzicht krijgen van het financieel jargon, waarmee je regelmatig geconfronteerd wordt, ga dan voor de tweedaagse workshop financieel management voor niet-financiëlen. Eerlijk toegegeven ben je nog niet helemaal mee in de technische termen? Vanaf nu wel!

11 en 18 juni, 09u00-17u00

> Meer info of inschrijven

 

Sinds jaar en dag stort Peter Manet zich op de wereld van het ondernemen en meer specifiek op de financiële kant ervan. Als ervaringsdeskundige begeleidde hij al honderden deelnemers doorheen onze opleidingstrajecten.

Ben jij de volgende?

> Ga een (financiële) stap verder en schrijf je meteen in!

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Marijke Steegen

Coördinator Kameracademie

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo