Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • Diginoon | Nu digitaliseren voor een futureproof morgen
Voka Netwerking

Diginoon | Nu digitaliseren voor een futureproof morgen

Digitalisering, IT & Technologie

Ontdek de sleutels tot een succesvolle digitale toekomst op donderdag 25 april 2024, tijdens het jaarlijkse Diginoon event, georganiseerd door Voka in samenwerking met VLAIO. Dit is dé kans voor ondernemers die de digitale revolutie in hun bedrijf willen omarmen en laten floreren in het digitale tijdperk. Laat je inspireren door een krachtige keynote van Katja Schipperheijn en verruim je kennis tijdens inspirerende break-outsessies van DELL, Dynapps & Digitalis.

Verbinden & versterken

Bij Diginoon krijg je de perfecte kans om te netwerken, kennis op te doen en inspiratie op te snuiven. We richten niet alleen onze aandacht op de digitale maturiteit van Vlaamse bedrijven, maar delen ook inzichten over voortdurende verbetering door mensgerichte innovaties die leren en duurzame groei bevorderen. Dankzij praktische break-outs verlaat je het evenement met concrete handvatten om nu het verschil te maken voor een futureproof morgen.

Programma

 • 14u30 - Ontvangst
 • 15u00 - Welkomstwoord door Hans Maertens, Gedelegeerd Bestuurder Voka vzw
 • 15u15 - Benchmarking digitale maturiteit Vlaamse bedrijven door Dieter Somers, Senior Adviseur Digitalisering Voka Kenniscentrum
 • 15u30 - Keynote door Katja Schipperheijn 
 • 16u30 - Best practices digitale transformatie van ondernemingen aan de hand van break-outs door DELL, Dynapps & Digitalis
  • Dynapps: “Cyclis’ digitale versnelling in 5 etappes” 
  • DELL Technologies: “Met behulp van AI naar de finishlijn" 
  • DIGITALIS: “Digitale Durf – succesvolle voorbeelden en tips voor je digitale transitie” 
 • 17u15 - Slotwoord: Opportuniteiten voor Vlaamse bedrijven
 • 18u00 - Netwerkreceptie
 • 20u00 - Voorzien einde

Keynote door Katja Schipperheijn

Katja Schipperheijn is een toonaangevende en internationale auteur, strateeg en keynote spreker, gespecialiseerd in AI en innovatie. Haar gedurfde ideeën dagen conventionele denkwijzen uit en inspireren leiders om zich aan te passen aan veranderingen.

Tijdens haar keynote benadrukt ze hoe verandering innovatie stimuleert, met concrete use cases. Daarnaast legt ze de nadruk op ecosystems of learning, zowel binnen als buiten organisaties. AI is volgens Katja alomtegenwoordig en transformeert organisaties en hun werknemers in een ongekend tempo.

Benieuwd hoe Katja jou zal inspireren? Klik hier!

Break-out sessies

Hieronder vind je een overzicht van de break-out sessies op Voka Diginoon. Als je je inschrijft voor dit evenement, moet je een keuze maken uit één van de inhoudelijke sessies: DELL Technologies, Digitalis of Dynapps.

Ontdek hoe Cyclis, een Belgische fietsleasingpionier, in minder dan 10 jaar uitgroeide tot marktleider met een omzet van €48 miljoen dankzij digitale innovatie. Leer tijdens deze sessie hoe Cyclis fragmentatie overwon door een geïntegreerd digitaal ecosysteem aan te nemen, partners effectief te synchroniseren en externe expertise in te schakelen voor groei. Bart Criel, medeoprichter van Cyclis, en Stijn Van Gelder, lead front-end bij Dynapps, delen de vijf essentiële digitale stappen die hebben bijgedragen aan Cyclis' succes, inclusief uitdagingen, mijlpalen en successen. Verder ontvang je praktische aanbevelingen om deze inzichten direct toe te passen in je eigen organisatie.

Ontdek hoe AI, geïnspireerd door het verhaal van McLaren, een game changer is voor Belgische kmo's. Versnel je groei, verlaag kosten en verbeter productkwaliteit. Leer tijdens deze sessie hoe AI bedrijfsvoering transformeert en jou een voorsprong geeft. Ontdek waarom AI een competitief voordeel is voor elk bedrijf. Schrijf je nu in en laat AI je naar de overwinning leiden! En alsof dat nog niet genoeg is, maak je kans op een stijlvolle McLaren polo. 🏁"

Spreker: Tom Van Daele - Field CTO Belux Dell Technologies

Overal ter wereld omarmen bedrijven digitalisering als cruciaal voor groei en concurrentievoordeel. Kmo’s, startups, non-profitorganisaties, grote organisaties en zelfs overheden zijn er actief mee bezig. Waarom? Digitalisering verbetert efficiëntie, stimuleert innovatie, verhoogt klanttevredenheid en versterkt jouw concurrentiepositie. Maar waarom twijfelen sommigen nog? Kosten, complexiteit en angst voor verlies van menselijk contact spelen vaak een rol. Tijdens een interactief panelgesprek met experten on the field, inspirerende use cases, kunnen we deze twijfels wegnemen door de concrete ROI en impact van digitalisering te laten zien. Het is tijd om digitaal te worden en te profiteren van de voordelen die het biedt voor groei en succes.

Meer info via DIGITALIS - European Digital Innovation Hub | Voka

 

 

 

      

 

Contactpersoon

Arnout Deriemaeker

Projectmanager Ondernemerschap Financiering, Innovatie & Digitalisering

Adres

Kinepolis Antwerpen
Groenendaallaan 394
2030 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €60.00
Niet-leden: €60.00

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

imu - vzw - Altez
imu - vzw - Uzbrussel