Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Diginoon | Nu digitaliseren voor een futureproof morgen
Voka Netwerking

Diginoon | Nu digitaliseren voor een futureproof morgen

Digitalisering, IT & Technologie

Ontdek de sleutels tot een succesvolle digitale toekomst op donderdag 25 april 2024, tijdens het jaarlijkse Diginoon event, georganiseerd door Voka in samenwerking met VLAIO. Dit is dé kans voor ondernemers die de digitale revolutie in hun bedrijf willen omarmen en laten floreren in het digitale tijdperk. Laat je inspireren door een krachtige keynote van Katja Schipperheijn en verruim je kennis tijdens inspirerende break-outsessies van DELL, Dynapps & Digitalis.

Verbinden & versterken

Bij Diginoon krijg je de perfecte kans om te netwerken, kennis op te doen en inspiratie op te snuiven. We richten niet alleen onze aandacht op de digitale maturiteit van Vlaamse bedrijven, maar delen ook inzichten over voortdurende verbetering door mensgerichte innovaties die leren en duurzame groei bevorderen. Dankzij praktische break-outs verlaat je het evenement met concrete handvatten om nu het verschil te maken voor een futureproof morgen.

Keynote door Katja Schipperheijn

Katja Schipperheijn is een toonaangevende en internationale auteur, strateeg en keynote spreker, gespecialiseerd in AI en innovatie. Haar gedurfde ideeën dagen conventionele denkwijzen uit en inspireren leiders om zich aan te passen aan veranderingen.

Tijdens haar keynote benadrukt ze hoe verandering innovatie stimuleert, met concrete use cases. Daarnaast legt ze de nadruk op ecosystems of learning, zowel binnen als buiten organisaties. AI is volgens Katja alomtegenwoordig en transformeert organisaties en hun werknemers in een ongekend tempo.

Programma

•    14u30 - Ontvangst
•    15u00 - Welkomstwoord door Hans Maertens, Gedelegeerd Bestuurder Voka vzw
•    15u15 - Benchmarking digitale maturiteit Vlaamse bedrijven door Dieter Somers, Senior Adviseur Digitalisering Voka Kenniscentrum
•    15u30 - Keynote door Katja Schipperheijn 
•    16u30 - Best practices digitale transformatie van ondernemingen aan de hand van break-outs door DELL, Dynapps & Digitalis
•    17u15 - Slotwoord: Opportuniteiten voor Vlaamse bedrijven
•    18u00 - Netwerkreceptie
•    20u00 - Voorzien einde

Herbeleef de vorige editie

 

Contactpersoon

Arnout Deriemaeker

Projectmanager Ondernemerschap Financiering, Innovatie & Digitalisering

Adres

Kinepolis Antwerpen
Groenendaallaan 394
2030 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €60.00
Niet-leden: €60.00

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

imu - vzw - obd3
imu - vzw - scholtz