Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Voka Digihub 2.0

Voka Digihub 2.0

Voka Digihub 2.0

Regionale content? Selecteer je regio met de knop bovenaan de pagina.

Test, leer & digitaliseer

EFRO vlaio logo

 

In onze snel digitaliserende wereld staat Voka Digihub klaar om ondernemingen (micro, klein en middelgroot) te ondersteunen bij het aanpakken van hun uitdagingen op vlak van digitale transformatie. Via diepgaande gesprekken met alle stakeholders binnen de ondernemingen en hands-on workshops bieden we concrete oplossingen voor jouw digitale obstakels. Met expertise en praktische inzichten zetten we samen dan ook de koers uit naar een succesvolle digitale toekomst.

Het doel is niet alleen om de uitdagingen te identificeren, maar ook om collectief inzicht te krijgen in de obstakels waarmee men intern te maken krijgt. Vanuit Voka zijn we ervan overtuigd dat de juiste digitalisering kan leiden tot een breed scala aan voordelen, waaronder optimalisatie van producten en processen, rendementsverbeteringen, verhoogde klanttevredenheid en verbeterde kwaliteit. 

Iedereen op één digitale lijn

Om te garanderen dat alle belanghebbenden binnen jouw onderneming op één lijn zitten met betrekking tot prioriteiten en acties op zowel korte als lange termijn, voeren we analyses uit en houden we interviews met diverse stakeholders. Op deze manier kunnen we inconsistenties en perceptieverschillen identificeren, evenals kansen voor snelle winst. Onze aanpak legt altijd de nadruk op de behoeften van het bedrijf, wat verder wordt uitgediept tijdens de workshops die jou helpen om de digitale uitdagingen binnen jouw onderneming aan te pakken.

Implementeer vandaag nog digitalisering in jouw bedrijfsstrategie

Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka

Wie kan hieraan deelnemen? 

Ondernemingen die worstelen met digitale uitdagingen kunnen deelnemen aan een grondige probleemanalyse om hun huidige situatie te begrijpen. Vervolgens kunnen ze zich aansluiten bij een workshop waar alle stakeholders binnen het bedrijf concreet aan de slag gaan met deze uitdagingen.

Wat is de kostprijs? 

Door Europese en Vlaamse middelen kan jij terecht bij één van de 5 Vlaamse Digihubs 2.0 voor het analyseren en wordt 50% van de kosten daarvan gedragen door de overheid. De onderneming moet voor de dienstverlening 50% zelf betalen. 

Meer weten of interesse?

Wil je weten of de Digihub iets voor jou kan betekenen? Vul onderstaande contactformulier in en de digitale adviseur van jouw regio neemt contact met je op.

Regio
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Contactpersoon in jouw regio

Arnout Deriemaeker

Projectmanager Ondernemerschap Financiering, Innovatie & Digitalisering

Full bio of Arnout Deriemaeker

 

digitale quickscan

Partners

EFRO