Skip to main content

FINMIX: advies voor een optimale bedrijfsfinanciering

Wanneer u als ondernemer op zoek bent naar middelen om uw ambitieuze plannen te realiseren is bankfinanciering alleen vaak onzeker of onmogelijk.

Hebt u een laag eigen vermogen in verhouding met uw financieringsbehoefte? Is uw omzet uitgesteld door het innovatieve karakter van uw product? Hebt u een grote behoefte aan werkkapitaal om snelle groei te realiseren? Dan kan u wellicht verschillende financieringsvormen te combineren en op zoek te gaan naar alternatieve financiering.

FINMIX is een project van het Agentschap Innoveren & Ondernemen dat zich richt op ondernemingen met innovatieve uitdagingen, groeiambities of overnameplannen, en die daarvoor op zoek zijn naar bedrijfsfinanciering. Het project FINMIX biedt u de mogelijkheid om uw business- en financieel plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperts die het zullen beoordelen en u zullen adviseren over uw ideale financieringsmix.

  • Advies over de haalbaarheid van uw ondernemersplan
  • Advies over uw financieringsmogelijkheden

De experts van het panel zijn onder meer vertegenwoordigers van private risicokapitaalfondsen, banken, business angels, crowdfundingplatformen, innovatiecentra, het Agentschap Innoveren en Ondernemen, Participatiefonds en -maatschappij Vlaanderen (PMV) en bedrijfsorganisatie Voka.

Waarom is Finmix verder nog interessant voor u?

  • Uw financieringsbehoefte wordt in kaart gebracht
  • Aftoetsen van de potentiële overheidsmaatregelen
  • Uw zoektocht naar financiering wordt ingekort

Nood aan financieringsadvies? Voor meer informatie en begeleiding kan u terecht bij Celine Janssens of bij Vlaio.


Voka & Vlaio - Samen voor sterk ondernemerschap

Contactpersoon

Celine Janssens

Finance - Opleidingen - Info & Advies

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat