Skip to main content
Map

Adverteer met jouw verhaal in ons digitaal dossier

Ben jij de coronaperiode goed doorgekomen? Heb je plannen om je business een nieuwe boost te geven? Misschien kan ik daarbij helpen.

In het najaar pakken we uit met een reeks online specials waarmee we aan een breed publiek van ondernemers op een interactieve manier een aantal nieuwe toekomstig trends presenteren. We doen dat met inspirerende verhalen, podcasts, tips & tricks, online bevragingen, …

Een voorbeeld van zo’n (proef)themaspecial vind je hier: www.voka.be/digitaletransformatie.

De eerste dossiers liggen al vast. In september exploreren we de mogelijkheden van online leren en digitaal onderwijs. Door de coronacrisis is deze tendens in een grote versnelling gekomen.

In oktober volgt onze special waarin we exploreren hoe innovatief onze Vlaamse bedrijven zijn. Hoe organiseren ze zich om tot innovaties te komen, hoe zetten ze die in de markt, en welke innovaties hebben ze in de pijplijn zitten. We hopen op die manier ondernemers te inspireren en nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen. 

Elke maand komt er een special bij, terwijl we de bestaande blijven updaten.

Wil je jouw bedrijf ook een duwtje naar morgen geven met een sterk verhaal, promotie of tips? 
Dat kan! Hoe? 

  1. Door jouw bedrijf te accentueren met een unieke en inspirerende story. Wij creëren, in nauw overleg met jou, een weergaloos verhaal dat de expertise en aanpak van jouw bedrijf benadrukt.
  2. Door jouw bedrijf rechtstreeks naar onze lezer te profileren met een promobanner.
  3. Door jouw bedrijf in de kijker te zetten met jouw tips & tricks perfect aansluitend bij het topic.

Daarnaast blijft ons papieren magazine Voka Tribune twee keer per jaar verschijnen met duiding, nieuws, opinie en diepgaande artikels. Het wordt verstuurd naar 23.000 top decision makers.

Heb je behoefte aan acties of campagnes? Wens je een multichannel aanpak?  

Neem dan contact met me op voor een uitgewerkt plan.

Contactpersoon

Chris Lens

Senior accountmanager