Skip to main content
  • Contactdagen
Voka Community -

Internationaal ondernemen Antwerpen-Waasland

Naar goede gewoonte is Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland gastheer/gastvrouw voor een aantal contactdagen met de Vlaamse economische vertegenwoordigers van Flanders Investment & Trade.  Dit biedt de ideale gelegenheid voor u als ondernemer om een face-to-face gesprek met één of meerdere Vlaams ecnomisch vertegenwoodigers van de Vlaamse overheid uit een bepaalde regio vast te leggen.

U kan met hen uw dossier, de situatie en opportuniteiten in de gewenste regio of per land bespreken. Heeft u concrete vragen over uw strategie naar deze landen? Wil u nakaarten over informatie die u eerder van hen ontving? Zoekt u inside-informatie over deze markten? Schrijf u dan zeker in voor deze contactdagen. 

Ontdek hier een overzicht van de komende contactdagen

Virtuele contactdagen met de Belgische douaneattachés op 5 en 6 oktober

Boor beter zaken aan in vijf economische grootmachten.

De douaneattachés bieden u ondersteuning en nuttige inlichtingen over de douane- en accijnsregelgeving zoals verschuldigde belastingen bij invoer, invoerprocedures, ... Zij staan ook rechtstreeks in contact met de douanediensten in het land van hun post. Zo beschikken zij er over een uitgebreid netwerk en werken zij mee aan allerlei douaneprojecten, zoals projecten ter beveiliging en facilitering van de handel.

Klik hier om in te schrijven

Contactpersoon

Jill Suetens

Manager Internationaal Departement

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans