Skip to main content

Voka One West-Vlaanderen

Als ondernemer zonder medewerkers is het belang van een relevant netwerk fundamenteel. Je wilt een onafhankelijk klankbord terwijl je jouw netwerk een boost geeft? Je bent op zoek naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen? Dan is Voka One iets voor jou. Deze community deelt niet alleen de passie, maar ook de kennis om een succesvolle carrière als solo-ondernemer uit te bouwen. Ontdek Voka One en haar activiteiten op jouw maat.

Dé community voor ondernemers zonder werknemers

Netwerken is als ondernemer erg belangrijk in functie van een succesvolle carrière. Als ondernemer zonder medewerkers ken je het belang van een netwerk als geen ander. Je hebt geen vaste collega’s om je ideeën bij af te toetsen, raad te vragen of een babbeltje te slaan. Gelukkig is er Voka One, hét freelancers platform van Voka West-Vlaanderen, om van gedachten te wisselen met gelijkgestemden en ervaring te delen met andere solo-ondernemers die gelijkaardige klanten bedienen maar een complementaire service hebben. Er wordt beweerd dat je als freelancer vooral op jezelf bent aangewezen. De unieke Voka One-community bewijst het tegendeel!

“Voka One – Shared by many”

✓ Boost jouw netwerk

✓ Krijg een onafhankelijk klankbord

✓ Wissel kennis en ervaring uit met gelijkgestemden

✓ Neem (gratis) deel aan activiteiten met gastsprekers, speeddates, brainstorms, etc.

✓ Bouw partnerships uit met andere solo-ondernemers om jouw klanten optimaal te bedienen

Binnen onze community organiseren we jaarlijks minstens vier activiteiten rond diverse topics. Deze bieden je de mogelijkheid leden van jouw netwerk te ontmoeten, informatie uit te wisselen en inzichten in het solo-ondernemerschap te verzamelen. Wist je dat de invulling van de activiteiten bepaald wordt in samenspraak met onze stuurgroep van Voka One leden? Op geregelde tijdstippen zit deze stuurgroep aan tafel met onze Voka-medewerkers om de krijtlijnen voor onze community uit te zetten.

Voka One activiteit

Jaarthema 2022: 'Shared by many'

'Shared by many': collega experten onder elkaar. Deelnemen onder het jaarthema 'Shared by many' (tevens onze community baseline) is een slimme zet want door het uitwisselen van ervaring verrijk je zowel je klanten, je collega's als jezelf!

Jij bent... een solo-ondernemer die voortdurend op zoek is naar de juiste balans. Tussen te kieskeurig zijn en teveel opdrachten aannemen, tussen jezelf uit de markt prijzen en jezelf in de voet schieten met te lage tarieven, tussen werk en privé. Wat de ene solo-ondernemer eenvoudig vindt, kan voor de andere moeilijk zijn. En vice versa. Toch kennen veel solo-ondernemers dezelfde uitdagingen. Waarom deelnemen onder het jaarthema 'SHARED BY MANY'?

 • Maak deel uit van een community van collega experts, zowel fysiek als digitaal.
 • Focus mee op de kerngedachte achter de Voka One-community en ervaar zelf de meerwaarde.
 • Ontvang meer feedback van je collega experts door activiteiten waarin we in kleine groepen aan de slag gaan.
 • Wissel face-fo-face ervaring uit tijdens meer fysieke samenkomsten t.o.v. 2021.
 • Toon aan de buitenwereld dat je deel uitmaakt van de Voka One-community.
 • ...

Ontdek onze jaarkalender 2022

Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten van dit kalenderjaar. Wanneer het programma van een activiteit bekend is, kan je doorklikken op de activiteit om alle details terug te vinden. Duid volgende data alvast met stip aan in jouw agenda!

 • ACTIVITEIT 1: donderdag 24 februari 2022 om 17u - Voka I Brugge
  Kick-off 2022 + Mini-adviesraad
   
 • GET TOGETHER: donderdag 28 april 2022 om 18u -  Kortrijk Xpo
  Bedrijvencontactdagen in Kortrijk
   
 • ACTIVITEIT 2: woensdag 1 juni 2022 om 18u - Voka I Brugge
  Pensioenopbouw voor solo-ondernemers
   
 • ACTIVITEIT 3: dinsdag 6 september 2022 om 18u - Voka I Brugge
  Spreken voor een publiek
   
 • GET TOGETHER: donderdag 27 oktober 2022 om 18u - Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge
  Bedrijvencontactdagen in Brugge
   
 • ACTIVITEIT 4: maandag 21 november 2022 om 18u - Voka I Brugge
  Cybersecurity - Awareness training door Bram Coorevits

Deelnemen aan een activiteit? Klik door naar de pagina van een activiteit en schrijf je online in voor de specifieke activiteit.

Van en voor West-Vlaamse solo-ondernemers

Voka One is exclusief voor West-Vlaamse ondernemers zonder medewerkers die lid zijn van Voka West-Vlaanderen. Solo-ondernemers zijn meer dan welgekomen bij Voka West-Vlaanderen. Je hebt niet alleen toegang tot onze verschillende diensten, maar behoort automatisch ook tot deze community op jouw maat.

Word nu lid van Voka One

Ben je een gepassioneerd solo-ondernemer en wil je jouw ervaring of kennis delen met anderen? Wil je een succesvolle carrière als ondernemer zonder werknemers uitbouwen? Via het Voka-netwerk maak je automatisch deel uit van de Voka One-community.

Contacteer Ann De Decker via ann.dedecker@voka.be of 056 26 13 85 om lid te worden of voor een antwoord op jouw vragen over deze community en haar activiteiten.

Ann De Decker

Member Services/Relatiebeheer

Full bio of Ann De Decker

Enkele Voka One leden aan het woord ...