Skip to main content
Voka Community -

Voka One West-Vlaanderen

Voka One West-Vlaanderen

Als ondernemer zonder medewerkers is het belang van een relevant netwerk fundamenteel. U wilt een onafhankelijk klankbord terwijl u uw netwerk een boost geeft? U bent op zoek naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen? Dan is Voka One iets voor u. Deze community deelt niet alleen de passie, maar ook de kennis om een succesvolle carrière als solo-ondernemer uit te bouwen. Ontdek Voka One en haar activiteiten op uw maat.

Dé community voor ondernemers zonder werknemers

Netwerken is als ondernemer erg belangrijk in functie van een succesvolle carrière. Als ondernemer zonder medewerkers kent u het belang van een netwerk als geen ander. U hebt geen vaste collega’s om uw ideeën bij af te toetsen, raad te vragen of een babbeltje te slaan. Gelukkig is er Voka One, hét freelancers platform van Voka West-Vlaanderen, om van gedachten te wisselen met gelijkgestemden en ervaring te delen met andere solo-ondernemers die gelijkaardige klanten bedienen maar een complementaire service hebben. Er wordt beweerd dat u als freelancer vooral op uzelf bent aangewezen. De unieke Voka One community bewijst het tegendeel!

“Voka One – Shared by many”

✓ Boost uw netwerk

✓ Krijg een onafhankelijk klankbord

✓ Wissel kennis en ervaring uit met gelijkgestemden

✓ Neem (gratis) deel aan activiteiten met gastsprekers, speeddates, brainstorms, etc.

✓ Bouw partnerships uit met andere solo-ondernemers om uw klanten optimaal te bedienen

Binnen onze community organiseren we jaarlijks minstens vier activiteiten rond diverse topics. Deze bieden u de mogelijkheid leden van uw netwerk te ontmoeten, informatie uit te wisselen en inzichten in het solo-ondernemerschap te verzamelen. Wist u dat de invulling van de activiteiten bepaald wordt in samenspraak met onze stuurgroep van Voka One leden? Op geregelde tijdstippen zit deze stuurgroep aan tafel met onze Voka-medewerkers om de krijtlijnen voor onze community uit te zetten.

Voka One activiteit

Van en voor West-Vlaamse solo-ondernemers

Voka One is exclusief voor West-Vlaamse ondernemers zonder medewerkers die lid zijn van Voka West-Vlaanderen. Solo-ondernemers zijn meer dan welgekomen bij Voka West-Vlaanderen. U hebt niet alleen toegang tot onze verschillende diensten, maar behoort automatisch ook tot deze community op uw maat.

Ontdek onze jaarkalender

Hieronder vindt u een overzicht van onze activiteiten van dit kalenderjaar. Deze vinden telkens plaats van 9 uur tot  12.30 uur. Indien hiervan wordt afgeweken, wordt dit expliciet vermeld en gecommuniceerd. Klik door op de activiteiten om alle details terug te vinden. Duid volgende data alvast met stip aan in uw agenda!

Deelnemen aan een activiteit? Klik door naar de activiteitenpagina en schrijf u eenvoudig online in.

Annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement via isabelle.callens@voka.be. Bij laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Word nu lid van Voka One

Bent u een gepassioneerd solo-ondernemer en wilt u uw ervaring of kennis delen met anderen? Wilt u een succesvolle carrière als ondernemer zonder werknemers uitbouwen? Via het Voka-netwerk maakt u automatisch deel uit van de Voka One community. 

Contacteer Isabelle Callens via isabelle.callens@voka.be of 0496 63 80 39 om lid te worden of voor een antwoord op uw vragen over deze community en haar activiteiten.

Isabelle Callens

Eventmanager

Full bio of Isabelle Callens

Enkele Voka One leden aan het woord ...