Skip to main content
Voka Ladies

Voka Ladies

Onderdelen van Voka Ladies

Voka Ladies

Dit jaar pakken we uit met een vernieuwde Voka Ladies. De community, een professioneel netwerk met focus op ondernemerschap, brengt vrouwelijke ondernemers en kaderleden samen met als doel te adviseren, te inspireren en verbinding te creëren.

Voka Ladies zorgt voor vier events per jaar. 

Kick-off

In het verlengde van de Internationale Vrouwendag werd de kick-off opgebouwd worden rond het thema ‘Heldinnen’. Denk power, sterk ondernemerschap en innovatie met een vrouwelijke touch.

Tijdens het kick-off event werd, voorafgaand aan de netwerkactiviteit, een panelgesprek voorzien met Conny Vandendriessche, Founder en Managing Director van House of HR, Stella P en We Are Jane, Julie Lietaer, Strategy Manager bij European Spinning Group en Veerle Lozie, Global Operations Manager bij Melexis. Vincenzo De Jonghe modereerde het panelgesprek. 

“We zijn nog niet in balans. Zo lang we niet vinden dat er op andere evenementen of verkiezingen genoeg vrouwen zijn, moeten we communities zoals Voka Ladies blijven organiseren”, klonk het.

Een volledig (foto)verslag is terug te vinden via deze link.

Michelle Obama

Op 16 april gaan we naar Parijs om niemand minder dan Michelle Obama aan het werk te zien. Ze stelt er haar boek ‘Becoming’ voor en brengt haar verhaal, van studente aan Princeton University tot populaire First Lady. Wij zorgen voor vervoer en overnachting zodat u zorgeloos kan genieten van de inspirerende tweedaagse. Een verslag van de trip naar Parijs kunt u vinden via deze link

Veerle Helsen 

Journaliste Veerle Helsen had even genoeg van de dagelijkse sleur van het leven en trok er 6 maand op uit. Samen met haar camper Connor ging ze op surfsabbatical langs de kusten van Spanje en Portugal. Het resultaat is een razend interessant en bedwelmend mooi boek. Tijdens het beachevent in Oostduinkerke, dat plaatsvindt op 27 juni, neemt ze ons mee in een boeiende getuigenis! Over het belang van professionele keuzes maken en zelf regisseur zijn van uw eigen leven. Meer concrete informatie omtrent het event volgt snel. Inschrijven kan via deze link

Heidi Rakels 

Hoe slaagt een start-up en scale-up er in om op drie jaar tijd 4.713 procent te groeien? Hoe omgaan met het vinden van de juiste mensen? Wat is het belang van een goed uitgewerkt exportplan? Dit en veel meer zal aan bod komen tijdens de Voka Ladies van 25 september, waar Heidi Rakels het inspirerende groeiverhaal van Guardsquare brengt. Klik hier om in te schrijven. 

Marion Debruyne 

Termen als innovatie, internationalisering,... komen bijna dagelijks in de aandacht. Maar waarom zijn die zo belangrijk voor een onderneming? Marion Debruyne, decaan van de Vlerick businessschool, richtte samen met haar echtgenoot de investeringsvennootschap Goodwood op. Als decaan van de Vlerick businessschool hecht ze veel belang aan het stimuleren van ondernemerschap en is ze een hevige believer van innovatie en internationalisering. Tijdens de Voka Ladies van 6 november maken we kennis met haar ondernemersverhaal. Inschrijven kan via deze link.