Skip to main content
Voka Ladies

Voka Ladies

Onderdelen van Voka Ladies

Voka Ladies

De community, een professioneel netwerk met focus op ondernemerschap, brengt vrouwelijke ondernemers en kaderleden samen met als doel te adviseren, te inspireren en verbinding te creëren.

Voka Ladies zorgt voor vier events per jaar. 

Kick-off: Ruth Janssens 19/02

In 2020 gaan we meteen van start met een inspirerend spreker. Op woensdag 19 februari maken we kennis met Ruth Janssens, schrijfster van het boek Struikelen in Stijl. Ze brengt ons het verhaal van vallen en opstaan na het faillissement van haar start-up Small Teaser in 2019. Ze heeft het over de waardevolle lessen die ze hieruit trok en hoe deze ervaring haar sterker heeft gemaakt als ondernemer en als vrouw. Meer informatie en inschrijvingen via deze link

Katrien Van Eeckhoutte 22/04

Met ons tweede event trekken we de lijn van topsprekers door. Op woensdag 22 april hebben we namelijk de eer om kennis te mogen maken met de vrouw die haar stempel heeft gedrukt op het Concertgebouw in Brugge: Katrien Van Eeckhoutte. Het verhaal van deze ijzersterke vrouw ontdekken we dan uiteraard in het concertgebouw zelf, waar we achteraf ook een rondleiding krijgen. Meer info en inschrijvingen via deze link

 

Voka Ladies 2019

Hieronder vindt u alvast een verslag van een van de events die we in 2019 organiseerden. 

Kick-off

In het verlengde van de Internationale Vrouwendag werd de kick-off opgebouwd rond het thema ‘Heldinnen’. Denk power, sterk ondernemerschap en innovatie met een vrouwelijke touch.

Tijdens het kick-off event werd, voorafgaand aan de netwerkactiviteit, een panelgesprek voorzien met Conny Vandendriessche, Founder en Managing Director van House of HR, Stella P en We Are Jane, Julie Lietaer, Strategy Manager bij European Spinning Group en Veerle Lozie, Global Operations Manager bij Melexis. Vincenzo De Jonghe modereerde het panelgesprek. 

“We zijn nog niet in balans. Zo lang we niet vinden dat er op andere evenementen of verkiezingen genoeg vrouwen zijn, moeten we communities zoals Voka Ladies blijven organiseren”, klonk het.

Een volledig (foto)verslag is terug te vinden via deze link.