Skip to main content
Map

Voka Ladies West-Vlaanderen

‘Voka Ladies’ is onze bruisende community voor en door vrouwelijke ondernemers en kaderleden in West-Vlaanderen. Ben jij een female intra- of entrepreneur? Dan mag je dit professionele netwerk met focus op ondernemerschap niet missen. We komen op een leuke, ongedwongen manier samen met als doel te adviseren, te inspireren en verbinding te creëren over generaties heen.

Als je vrouwen fysiek bij elkaar brengt, dan voel je ter plekke iets gebeuren met de energie: er vindt empowerment plaats! Daarom zorgen we voor vier offline events per jaar. Je kan er ervaringen uitwisselen en kennis delen via activiteiten met een professionele insteek, maar met een flinke dosis fun erbovenop. Je kunt participeren zo veel en zo vaak als je zelf wil.

Laat je omringen door vrouwelijke ondernemers en kaderleden die bereid zijn jou te bemoedigen, te energizen en te versterken. Samen bouwen we aan hét sterkste zakenvrouwennetwerk, dat een voorbeeld vormt voor andere provincies.

Wat mag je verwachten?

Voka Ladies creëert waarde voor de behoeftes van vrouwelijke ondernemerschap:

  • Laat je inspireren door (inter-)nationale vrouwelijke rolmodellen inzake ondernemerschap, die je meenemen in hun leefwereld (soms zelfs letterlijk!).
  • Ontvang tonnen inspiratie, wissel ervaringen uit, deel kennis, stel vragen en krijg antwoorden, met bijhorende tips & tricks, …
  • Verruim je netwerk met ambitieuze, ondernemende en inspirerende vrouwen.
  • Boost je persoonlijke en zakelijke groei om ook jouw business naar een hoger niveau te tillen.
  • Geniet van het gezellige samenzijn tijdens onze topevents: mooie setting, lekkere catering, leuk programma, … zalig, gewoon genieten!

Evenementen 2022

Voka Ladies zorgt voor vier events per jaar. Dit zijn de aankomende evenementen voor 2022:

Voka Ladies visits Concertgebouw Brugge met Katrien Van Eeckhoutte

In december trekken we met Voka Ladies richting Brugge! In het Concertgebouw krijgen we van Katrien Van Eeckhoutte zelf haar groeiverhaal te horen: van hoe haar carrière begon tot het moment dat ze haar stempel heeft kunnen drukken op het geweldige gebouw waar deze activiteit doorgaat.
> Meer info en inschrijven via deze link.
 

Let's meet!

Wist je dat wij heel wat straffe dames hebben in onze raad van bestuur? Zij maken graag kennis met jou! 

Een meet & greet. Een kennisuitwisseling. Een advies en inspiratiemoment. Want Voka verbindt!

Voor meer info kan je contact opnemen met Isabelle Callens.

Meer weten over Voka Ladies?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Isabelle Callens

Eventmanager

Full bio of Isabelle Callens