Skip to main content
Voka Ladies

Voka Ladies

Onderdelen van Voka Ladies

Voka Ladies

De community, een professioneel netwerk met focus op ondernemerschap, brengt vrouwelijke ondernemers en kaderleden samen met als doel te adviseren, te inspireren en verbinding te creëren.

Voka ladies is een West-Vlaamse professionele community voor en door vrouwelijke ondernemers en kaderleden. Een netwerk dat waarde kan creëren voor de behoeftes van vrouwelijk ondernemerschap.

Voka Ladies zorgt voor vier events per jaar. Dit zijn de evenementen voor 2021:

Who runs the world: Digitale speeddate met onze vrouwelijke leden van de Raad van bestuur - 11/02

Wist u dat wij heel wat straffe dames hebben in onze Raad van bestuur? Zij maken graag kennis met u! Schrijf u hier in voor de digitale speeddate en maak kennis met:

Verwacht u aan een uur interessante ontmoetingen en nieuwe contacten. Een meet & greet. Een kennisuitwisseling. Een advies en inspiratiemoment. Want Voka verbindt!

4 under 40 - 21/04

4 jonge, getalenteerde vrouwen vertellen hun boeiende ondernemersverhaal: 

It’s a family affair: zussen Lagae - 26/05

Zussen Anouk en Nathalie Lagae zijn echte ambassadrices van topmerken. Nathalie is commercieel directeur bij verlichtingsbedrijf Wever & Ducré, dat behoort tot de Oostenrijkse groep XAL. Anouk was lange tijd Chief Marketing Officer bij brouwerij Duvel Moortgat. Ze werd in 2015 verkozen tot Marketeer of the Year. In oktober vorig jaar werd ze CEO van Accent.

Behind the scenes of Skeyes - 19/10

Wat spreekt er meer tot de verbeelding dan de verkeerstoren op de luchthaven? Peggy Devestel biedt ons een unieke blik achter de schermen. Daar is ze uitstekend voor geplaatst, als Chief Operations Officer bij de Belgische luchtverkeersleider Skeyes (het vroegere Belgocontrol).

Er volgt nog een culture activiteit in het najaar, maar die is nog in volle ontwikkeling.

Voor meer info kan u contact opnemen met Isabelle Callens.