Skip to main content

Voka Ladies

De community, een professioneel netwerk met focus op ondernemerschap, brengt vrouwelijke ondernemers en kaderleden samen met als doel te adviseren, te inspireren en verbinding te creëren.

Voka ladies is een West-Vlaamse professionele community voor en door vrouwelijke ondernemers en kaderleden. Een netwerk dat waarde kan creëren voor de behoeftes van vrouwelijk ondernemerschap.

Voka Ladies zorgt voor vier events per jaar. Dit zijn de evenementen voor 2022:

Voka Ladies meets vrouwelijke burgemeesters

100 jaar geleden werd Léonie Keingiaert de Gheluvelt als eerste vrouwelijke burgemeester benoemd. Zij markeerde een mijlpaal in de geschiedenis van het vrouwelijk ondernemerschap. Nu, 100 jaar later, gaan we met Voka Ladies in gesprek met onze vrouwelijke burgemeesters. Meer info en inschrijven via deze link.

Voka Ladies visits kunstateliers Slabbinck

In september werpen we met Voka Ladies een blik achter de schermen bij de kunstateliers van Slabbinck in Brugge. Aan het hoofd van dit familiebedrijf staat Mirabel Slabbinck: een rasechte West-Vlaamse die met het bedrijf intussen internationale bekendheid verworven heeft. Tijdens dit unieke bedrijfsbezoek ontdek je deze verborgen parel – sinds jaar en dag gevestigd in Brugge – en vertelt zaakvoerder Mirabel haar persoonlijke bedrijfsverhaal. Meer info en inschrijven via deze link.

Voka Ladies: off to London!

Op 4 en 5 oktober 2022 gaan we met Voka Ladies de internationale toer op. Dit jaar verkennen we de bruisende metropool én een van de meest bloeiende start-up scènes in Europa: Londen! Meer info en inschrijven via deze link.

Voka Ladies visits Concertgebouw Brugge met Katrien Van Eeckhoutte

In december trekken we met Voka Ladies richting Brugge! In het Concertgebouw krijgen we van Katrien Van Eeckhoutte zelf haar groeiverhaal te horen: van hoe haar carrière begon tot het moment dat ze haar stempel heeft kunnen drukken op het geweldige gebouw waar deze activiteit doorgaat. Meer info en inschrijven via deze link.


Wist je dat wij heel wat straffe dames hebben in onze raad van bestuur? Zij maken graag kennis met u! 

Een meet & greet. Een kennisuitwisseling. Een advies en inspiratiemoment. Want Voka verbindt!

Voor meer info kan je contact opnemen met Isabelle Callens.