Skip to main content
Voka Ladies

Voka Ladies

Onderdelen van Voka Ladies

Voka Ladies

Voka Ladies zorgt voor vier events per jaar. 

Kick-off

In het verlengde van de Internationale Vrouwendag werd de kick-off opgebouwd worden rond het thema ‘Heldinnen’. Denk power, sterk ondernemerschap en innovatie met een vrouwelijke touch.

Tijdens het kick-off event werd, voorafgaand aan de netwerkactiviteit, een panelgesprek voorzien met Conny Vandendriessche, Founder en Managing Director van House of HR, Stella P en We Are Jane, Julie Lietaer, Strategy Manager bij European Spinning Group en Veerle Lozie, Global Operations Manager bij Melexis. Vincenzo De Jonghe modereerde het panelgesprek. 

“We zijn nog niet in balans. Zo lang we niet vinden dat er op andere evenementen of verkiezingen genoeg vrouwen zijn, moeten we communities zoals Voka Ladies blijven organiseren”, klonk het.

Een volledig (foto)verslag is terug te vinden via deze link.

Michelle Obama

Op 16 april gaan we naar Parijs om niemand minder dan Michelle Obama aan het werk te zien. Ze stelt er haar boek ‘Becoming’ voor en brengt haar verhaal, van studente aan Princeton University tot populaire First Lady. Wij zorgen voor vervoer en overnachting zodat u zorgeloos kan genieten van de inspirerende tweedaagse. Meer concrete informatie omtrent het kick-off event kunt u terugvinden op de eventpagina via deze link

Veerle Helsen 

Journaliste Veerle Helsen had even genoeg van de dagelijkse sleur van het leven en trok er 6 maand op uit. Samen met haar camper Connor ging ze op surfsabbatical langs de kusten van Spanje en Portugal. Het resultaat is een razend interessant en bedwelmend mooi boek. Tijdens het beachevent in Oostduinkerke, dat plaatsvindt op 27 juni, neemt ze ons mee in een boeiende getuigenis! Meer concrete informatie omtrent het event volgt snel. 

Heidi Rakels 

Omwille van de ervaring en het inspirerende groeiverhaal van GuardSquare zijn we, hoe kan het ook anders, bij Heidi Rakels terechtgekomen. Hoe slaagt u er als startup en scale-up in om op drie jaar tijd 4.713 procent te groeien? Hoe gaat u om met het vinden van juiste mensen? Wat is het belang van een goed uitgewerkt exportplan? Dit en veel meer zal aan bod komen tijdens de Voka Ladies van 25 september. Klik hier om in te schrijven.

Marion Debruyne 

Marion Debruyne, decaan van de Vlerick businessschool, richtte samen met haar echtgenoot de investeringsvennootschap Goodwood op. De oprichtingsakte stond onlangs in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Als decaan van de Vlerick businessschool hecht ze naar eigen zeggen veel belang aan het stimuleren van ondernemerschap. Tijdens de Voka Ladies van 6 november maken we kennis met haar ondernemersverhaal. Inschrijven kan via deze link.