Skip to main content
Map
The Chamber
Mechelen-Kempen
Nieuws

Community aanbod voor Chief Executive Omdenkers

Gamechangers: dat hebben we nodig in een wereld in verandering. Leiders met lef die zichzelf en de wereld in vraag durven stellen. En dat doen we samen met jou in een aantal communities.

AnnickVanNijverseel
Nieuws

Topvrouw in de kijker: Annick Van Nijverseel

Topvrouw Annick Van Nijverseel getuigt wat de reeks haar bracht. Ook dit jaar organiseert Voka Mechelen-Kempen weer een nieuw seizoen van Topvrouwen. Het leden-exclusief traject is gericht op persoonlijke groei. Want wie zelf groeit, tilt ook de onderneming naar een hoger niveau.

MichèleDeConinck
Nieuws

Topvrouw in de kijker: Michèle De Coninck

Topvrouw Michèle De Coninck getuigt wat de reeks haar bracht. Ook dit jaar organiseert Voka Mechelen-Kempen weer een nieuw seizoen van Topvrouwen. Het leden-exclusief traject is gericht op persoonlijke groei. Want wie zelf groeit, tilt ook de onderneming naar een hoger niveau.

ElkeVanZaelen
Nieuws

Topvrouw in de kijker: Elke Van Zaelen

Topvrouw Elke Van Zaelen getuigt wat de reeks haar bracht. Ook dit jaar organiseert Voka Mechelen-Kempen weer een nieuw seizoen van Topvrouwen. Het leden-exclusief traject is gericht op persoonlijke groei. Want wie zelf groeit, tilt ook de onderneming naar een hoger niveau.

TV1
Nieuws

Topvrouwen versterken elkaar

Vrouwelijk ondernemerschap is een hefboom voor een duurzame ontwikkeling. Een evenwicht tussen vrouwen en mannen is een essentiële voorwaarde voor een bloeiende groei van bedrijven en samenleving.  Vrouwelijk ondernemerschap is in opmars. Toch zijn mannen nog steeds in de meerderheid.