Skip to main content
Voka Community -

Internationaal Ondernemen Vlaams-Brabant

DigiChambers 2.0: de digitale versie die je leven vergemakkelijkt
Opleiding - Online

DigiChambers 2.0: de digitale versie die je leven vergemakkelijkt

Telkens je certificaten afhalen bij de Kamer van Koophandel is tijdrovend. Maar wist je dat je jouw certificaten ook digitaal kan indienen? Met de online tool Digichambers 2.0 bespaar je jezelf een hoop tijd en werk! Benieuwd hoe het werkt? Tijdens deze gratis, online sessie leggen we het voor je uit.

Missie Dubai Expo 2022: Voka Trend Tour
Netwerking

Missie Dubai Expo 2022: Voka Trend Tour

Van 18 tot 24 februari 2022 trekken Voka West-Vlaanderen en Voka Vlaams-Brabant richting Dubai. We bouwden een Voka Trend Tour op rond de Expo 2020 (die vanaf het najaar van 2021wordt georganiseerd) en de drie kernthema’s van die Expo 2020: ‘Opportunity, Sustainability & Mobility’.

Beyond Borders: Zweden
Opleiding

Mercurio Beyond Borders: Zweden

Wist u dat de Zweedse economie één van de sterkste en meest stabiele economieën van Europa is? Om succesvol door te breken in deze markt is een grondige voorbereiding essentieel. Welke kansen liggen er voor uw onderneming? En hoe kan u zich voorbereiden op een succesvolle marktintroductie? U komt het allemaal te weten tijdens ons interactief begeleidingstraject ‘Mercurio Beyond Borders’!

Mercurio Beyond Borders: Frankrijk
Opleiding

Mercurio Beyond Borders: Frankrijk

Wist je dat Frankrijk de op één na belangrijkste afzetmarkt is voor Vlaamse ondernemers? Met de Olympische Spelen van 2024 in het vooruitzicht zullen de opportuniteiten in deze markt bovendien alleen maar toenemen! Om succesvol door te breken bij onze zuiderburen, is een grondige voorbereiding essentieel. Welke kansen biedt Frankrijk voor jouw onderneming? Hoe bereid je je voor op een succesvolle marktintroductie? Je komt er alles over te weten tijdens dit interactieve begeleidingstraject!