Skip to main content
Map
  • Voka One West-Vlaanderen

Voka One West-Vlaanderen

Als ondernemer zonder medewerkers is het belang van een relevant netwerk fundamenteel. Je wilt een onafhankelijk klankbord terwijl je jouw netwerk een boost geeft? Je bent op zoek naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen? Dan is Voka One iets voor jou. Deze community deelt niet alleen de passie, maar ook de kennis om een succesvolle carrière als solo-ondernemer uit te bouwen. Ontdek Voka One en haar activiteiten op jouw maat.

Dé community voor ondernemers zonder werknemers

Netwerken is als ondernemer erg belangrijk in functie van een succesvolle carrière. Als ondernemer zonder medewerkers ken je het belang van een netwerk als geen ander. Je hebt geen vaste collega’s om je ideeën bij af te toetsen, raad te vragen of een babbeltje te slaan. Gelukkig is er Voka One, hét freelancersplatform van Voka West-Vlaanderen, om gedachten uit te wisselen en ervaring uit te delen met gelijkgestemde solo-ondernemers, die gelijkaardige klanten bedienen of een complementaire service hebben. Er wordt beweerd dat je als freelancer vooral op jezelf bent aangewezen. De unieke Voka One-community bewijst het tegendeel!

“Voka One – Shared by many”

✓ Boost jouw netwerk

✓ Krijg een onafhankelijk klankbord

✓ Wissel kennis en ervaring uit met gelijkgestemden

✓ Neem (gratis) deel aan activiteiten met gastsprekers, speeddates, brainstorms, etc.

✓ Bouw partnerships uit met andere solo-ondernemers om jouw klanten optimaal te bedienen
 

💡 Wist je dat er bovendien een exclusieve én besloten LinkedIn groep is voor alle Voka One leden? Binnen deze groep worden relevante bronnen gedeeld, vragen gesteld, foto's en takeaways van onze activiteiten uitgewisseld en zoveel meer. Contacteer Ann De Decker om lid te worden van deze LinkedIn groep.

Binnen onze community organiseren we jaarlijks minstens vier activiteiten rond diverse topics. Deze bieden je de mogelijkheid leden van jouw netwerk te ontmoeten, informatie uit te wisselen en inzichten in het solo-ondernemerschap te verzamelen. Wist je dat de invulling van de activiteiten bepaald wordt in samenspraak met onze stuurgroep van Voka One leden? Op geregelde tijdstippen zit deze stuurgroep aan tafel met onze Voka-medewerkers om de krijtlijnen voor onze community uit te zetten.

Jaarthema 2023: 'Shared by many'

In 2023 bouwt onze community verder op het jaarthema van 2022, en tevens onze community baseline, 'Shared by many'. Wat mag je dit jaar verwachten? Naast kennisoverdracht zal je nog meer mogelijkheden krijgen om ervaringen uit te wisselen. Deelnemen onder het motto 'Shared by many' is een slimme zet want door het uitwisselen van ervaring verrijk je zowel je klanten, je collega's als jezelf!

  • Elke activiteit zal starten met een korte b2b speeddating. Zo krijg je de kans om andere solo-ondernemers beter te leren kennen en te ontdekken waar elkaar sterktes en uitdagingen liggen.
  • Elke activiteit zal naast kennisoverdracht ook één of meerdere breakout sessies bevatten. Dit is de mogelijkheid om dieper op het onderwerp in te gaan, door kleinere groepen te maken in een meer intieme setting, waarbij je meer interactie hebt.
  • Je kan gratis deelnemen aan Voka One coworking days.
  • In 2023 komen we afwisselend samen bij Voka West-Vlaanderen in Kortrijk en Voka | Brugge.
  • Toon aan de buitenwereld dat je deel uitmaakt van de Voka One-community tijdens onze Get Together activiteiten.
  • ...

Ontdek onze jaarkalender 2023

Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten van dit kalenderjaar. Wanneer het programma van een activiteit bekend is, kan je doorklikken op de activiteit om alle details terug te vinden. Duid volgende data alvast met stip aan in jouw agenda!

Deelnemen aan een activiteit? Klik door naar de pagina van een activiteit en schrijf je online in voor de specifieke activiteit.

Van en voor West-Vlaamse solo-ondernemers

Voka One is exclusief voor West-Vlaamse ondernemers zonder medewerkers die lid zijn van Voka West-Vlaanderen. Solo-ondernemers zijn meer dan welgekomen bij Voka West-Vlaanderen. Je hebt niet alleen toegang tot onze verschillende diensten, maar behoort automatisch ook tot deze community op jouw maat.

Word nu lid van Voka One

Ben je een gepassioneerd solo-ondernemer en wil je jouw ervaring of kennis delen met anderen? Wil je een succesvolle carrière als ondernemer zonder werknemers uitbouwen? Via het Voka-netwerk maak je automatisch deel uit van de Voka One-community.

Contacteer Ann De Decker via ann.dedecker@voka.be of 056 26 13 85 om lid te worden of voor een antwoord op jouw vragen over deze community en haar activiteiten.

Ann De Decker

Member Services/Relatiebeheer

Full bio of Ann De Decker

Enkele Voka One leden aan het woord ...