Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Voka One

Voka One

Voka One

Als ondernemer zonder medewerkers is het belang van een relevant netwerk fundamenteel. Je wilt een onafhankelijk klankbord terwijl je jouw netwerk een boost geeft? Je bent op zoek naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen? Dan is Voka One iets voor jou. Deze community deelt niet alleen de passie, maar ook de kennis om een succesvolle carrière als solo-ondernemer uit te bouwen. Ontdek Voka One en haar activiteiten op jouw maat.

Dé community voor ondernemers zonder werknemers

Binnen onze community organiseren we jaarlijks minstens vier activiteiten rond diverse topics. Deze bieden je de mogelijkheid leden van jouw netwerk te ontmoeten, informatie uit te wisselen en inzichten in het solo-ondernemerschap te verzamelen.

Ik wil Voka (One)-lid worden

Ontdek onze jaarkalender 2024

Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten van dit kalenderjaar. Wanneer het programma van een activiteit bekend is, kan je doorklikken op de activiteit om alle details terug te vinden. Duid volgende data alvast met stip aan in jouw agenda!

Deelnemen aan een activiteit? Klik door naar de pagina van een activiteit en schrijf je online in voor de specifieke activiteit.

Jaarprogramma 2024: 'Shared by many'

Wat mag je dit jaar verwachten? Naast kennisoverdracht zal je nog meer mogelijkheden krijgen om ervaringen uit te wisselen. Deelnemen onder het motto 'Shared by many' is een slimme zet want door het uitwisselen van ervaring verrijk je zowel je klanten, je collega's als jezelf!

  • In 2024 komen we afwisselend samen bij Voka West-Vlaanderen in Kortrijk en Voka | Brugge.
  • Een Voka One activiteit gaat telkens 's avonds door en is tweeledig. We zetten in op zowel kennisversterking als netwerking.
  • Op de dag van een Voka One activiteit kan je optioneel deelnemen aan de coworking day. Dat is een fijne manier om uit jouw vaste werkcocon te komen, collega solo-ondernemers te ontmoeten en te leren van elkaars aanpak.
  • Toon aan de buitenwereld dat je deel uitmaakt van de Voka One-community tijdens onze Get Together activiteiten.
  • ...

“Voka One – Shared by many”

✓ Boost jouw netwerk

✓ Krijg een onafhankelijk klankbord

✓ Wissel kennis en ervaring uit met gelijkgestemden

✓ Neem (gratis) deel aan activiteiten met gastsprekers, speeddates, brainstorms, etc.

✓ Bouw partnerships uit met andere solo-ondernemers om jouw klanten optimaal te bedienen
 

💡 Wist je dat er bovendien een exclusieve én besloten LinkedIn groep is voor alle Voka One leden? Binnen deze groep worden relevante bronnen gedeeld, vragen gesteld, foto's en takeaways van onze activiteiten uitgewisseld en zoveel meer. Meld je aan in de LinkedIn groep of contacteer Lore Martens om lid te worden van de LinkedIn groep. 

Ik wil Voka (One)-lid worden

Lore Martens

Member Services/Relatiebeheer

Full bio of Lore Martens

Bruno Delaere

Member Services/Relatiebeheer

Full bio of Bruno Delaere