Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Voka Netwekkers

Voka Netwekkers

Voka Netwekkers

Ochtendstond heeft goud in de mond! Voka Oost-Vlaanderen zet in op actief netwerken.
banner netwekkers nieuw

Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een groepje ondernemers op een verrassende locatie om te netwerken. Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan - na een welverdiend ontbijt!

De Voka Netwekkers bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de regio en Oost-Vlaanderen. Daarnaast gaan we ook eens bij collega kamers langs en gaan we dit jaar ook voor het eerst aan de slag met thematische netwekkers. Je komt er gegarandeerd in contact met nieuwe diensten of producten die jouw zaak verder vooruit kunnen helpen.

Onder voorbehoud van versoepeling van de maatregelen ontvangen wij je graag fysiek, rekening houdend met de geldende veiligheidsafspraken. Alternatief kunnen we altijd overschakelen naar een interactieve digitale sessie. 

De Voka netwekkers in uw bedrijf?

Heb je een toffe locatie, wil je de Voka netwekkers ontvangen in jouw bedrijf en je onderneming voorstellen op dit event? Stuur een mailtje naar netwerking.gent@voka.be.