Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Leaders West-Vlaanderen

Leaders West-Vlaanderen

Het nieuwe Leader traject, bestaande uit 4 sessies, brengt u een combinatie van inspirerende voordrachten en interessante bedrijfsbezoeken. We bieden u 4 nieuwe trajecten aan: Supply chain leaders, HR leaders, Finance leaders en Sales leaders. Het traject dat u kan volgen is afhankelijk van het domein waar u actief in bent. Dit exclusieve, high level traject werd ontworpen voor de rechterhand van de CEO/zaakvoerder (director) en wordt dan ook voor deze groep voorbehouden.

Voor dit traject zijn we op zoek gegaan naar trendsetters, visionairen zowel binnen als buiten de grenzen van West-Vlaanderen. We bezoeken bedrijven die vooruitstrevend en innoverend zijn binnen één van de 4 bovengenoemde kennisdomeinen.

We organiseren 3 sessies binnen onze landsgrenzen en bezoeken daarnaast ook graag één buitenlandse onderneming. Met dit traject hopen we u te inspireren en te motiveren zodat u onmiddellijk met de tips en tricks die u aangereikt worden, aan de slag kunt gaan binnen uw eigen onderneming.

We starten dit traject op begin 2022.

Kennisdomeinen

hr leadersfinance leaders

sales leaderssupply chain leaders

Kostprijs

  • Voka-leden: 1450 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 2000 euro (excl. btw)

Dit is inclusief busvervoer bij de buitenlandse sessie. Voor sessies die in Vlaanderen plaatsvinden wordt er geen busvervoer voorzien. Indien u dit wenst, kan er wel gezocht worden naar carpoolmogelijkheden vanuit Voka West-Vlaanderen (Kortrijk). 

Voor dit traject kunt u gebruik maken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126. 

Bij een tweede inschrijving krijgt u 10% korting.

KMO-portefeuille