Skip to main content
  • CNH Industrial bouwt de oogstmachine van de toekomst

CNH Industrial bouwt de oogstmachine van de toekomst

CNHTechnologische vooruitgang speelt een cruciale rol in de wereldwijde voedselvoorziening. Alles begint met zo efficiënt mogelijke landbouwprocessen. Onder het motto ‘join our team’ is CNH Industrial dan ook op zoek naar talenten met een ingenieurs- of financeprofiel.

“CNH Industrial is een bedrijvengroep met meer dan 170 jaar ervaring in diverse industrietakken wereldwijd. New Holland, Case IH, Iveco en FPT zijn de bekendste merken”, vertelt recruitment specialist Cherline Plovie. "In Zedelgem ontwerpen, produceren en verkopen we maaidorsers, hakselaars en balenpersen. We zijn sinds 1906 de bakermat van de productie van landbouwmachines en waren vaak pionier met nieuwigheden die het leven van de landbouwer een stuk vereenvoudigden. Onze oogstmachines zijn hoogtechnologische parels die precisielandbouw tot op 2 centimeter nauwkeurig mogelijk maken.”

“Binnen de CNH Industrial-groep vormt de vestiging in Zedelgem het ‘Centre of Excellence’ voor de oogstmachines. We hebben expertise in ontwerp, ontwikkeling, productie en technische trainingen, en dat allemaal op één vlot bereikbare locatie."

De 2.400 medewerkers doen heel uiteenlopende jobs. Zo zijn er in de productontwikkeling al meer dan 300 verschillende technische profielen. "Voor die afdeling zoeken we momenteel een 20-tal ingenieurs, voor onder meer ontwerp, mechatronica, hydraulica, softwareontwikkeling
en Q&R en een precision solution product manager. Zij zullen bestaande producten optimaliseren en technologische nieuwigheden ontwikkelen die inspelen op de evoluties in onze sector. Voor onze afdeling Financial Services zoeken we specialisten in retail servicing,credit analysis en commercial lending servicing, een GL&R accounting analyst en een international sales manager voor de Benelux. We bieden medewerkers een
internationale, innovatieve en uitdagende werkomgeving met veel opportuniteiten. Iedereen met talent en goesting kan hier wel zijn plek vinden."

CNH
Leon Claeysstraat 3A – 8210 Zedelgem
www.cnhind.com / jobs.zedelgem@cnhind.com

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag