Skip to main content
  • Business Club Food

Business Club Food

De voeding is een belangrijke economische sector in West-Vlaanderen, en is continu in beweging. In deze tweeledige Business Club kunnen internationaal actieve voedingsbedrijven de krachten bundelen en ervaringen delen binnen een informeel en vertrouwelijk kader.

U kunt kiezen voor de Business Club Food Explore en de Business Club Food Expand.

Explore

Expand

Doelgroep

Business Club Food Explore

C-level profielen van West-Vlaamse kmo’s in de voedingssector.
Werkt u in een kmo in de voedingssector en wilt u nieuwe internationale markten verkennen? Dan bent u vast en zeker geïnteresseerd in best practices om uw internationaliseringsstrategie verder vorm te geven. 

Business Club Food Expand

C-level of andere leidinggevende profielen van internationaal actieve voedingsbedrijven.
U bent reeds sterk internationaal actief maar door ervaringen uit te wisselen met andere collega-ondernemers wenst u nog meer de stempel te kunnen drukken op de markt. Hier komen uiteenlopende (internationale) thema’s en trends aan bod die eigen zijn aan de voedingssector.

Belangrijk! Concurrenten worden niet in dezelfde groep toegelaten om de open kennis- en ervaringsuitwisseling niet te beïnvloeden. Voka West-Vlaanderen behoudt zich dan ook het recht om kandidaten te informeren mocht er geen mogelijkheid zijn om in te schrijven. 

Contactpersoon

Charlotte Dekimpe

Member Services/Internationaal ondernemen

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag