Skip to main content
Bryo

Bryo StartUp

Je bent een ondernemer met groeipotentieel en bent reeds met je project gestart

Voor wie

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat houdt flink wat uitdagingen in. Je kan je (vaak nog prille) ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers en je krijgt nieuwe inzichten van ervaren ondernemers en coaches. Zij delen met veel plezier hun kennis.

Wat kan je verwachten

Kick-off  
Samen met 15 collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen delen. Daarnaast voorzien we twee inleidende workshops en identificeren we de uitdagingen waar we de komende maanden aan zullen werken.

Groepsessies
Gedurende het jaar komen we een 6-tal keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de noden van je groep. Business-fundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie zijn vaak voorkomende thema’s.

Individuele coaching
Tijdens de individuele coaching bespreek je die topics die voor jouw belangrijk zijn. Je Bryocoach fungeert  als vertrouwenspersoon, onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.

Business dates
Voka nodigt verschillende business-experten en ervaren ondernemers uit. Je krijgt de kans om je specifieke vragen te stellen tijdens een individueel gesprek.

Voka Lidmaatschap
Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp). Hierdoor verreik je je netwerk met ons uitgebreid netwerk van ondernemers en krijg je toegang tot netwerkevents exclusief voor leden. Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen.

Prijs  

500 euro excl. btw 

ING
SD  Worx