Skip to main content
  • Bouwfirma Altez zoekt bouwkundige profielen

Bouwfirma Altez zoekt bouwkundige profielen

AltezDoor een persoonlijke aanpak ontzorgt bouwfirma Altez uit Tielt klanten van alle mogelijke beslommeringen. Daar zorgen gemotiveerde en vakbekwame medewerkers voor, want topkwaliteit staat al jaren voorop. Wie er werkt, voelt zich thuis in deze innoverende omgeving.

Altez is gespecialiseerd in produceren en bouwen van duurzame industriële, agrarische en hippische projecten in binnen- en buitenland. “Onze medewerkers ontwerpen, bouwen en monteren een gebouw, maar produceren ook zelf prefab betonwanden, staalconstructies, ramen en deuren”, vertelt hr-manager Marina Frederix.

De Altez Group telt zo'n 300 medewerkers. “Wij verzekeren een unieke visie, expertise en ervaring die wij als bouwpartner zelf in huis hebben. Wij staan garant voor voor gekwalificeerde vakmensen en inhouse productieafdelingen. Via een persoonlijke aanpak ontzorgen we onze klanten van aankoop tot productie en van plaatsing tot oplevering.”

Daarbij staat aandacht voor milieu, omgeving, welzijn en veiligheid centraal. “Economisch willen we op korte termijn de winstgevendheid van de groep verder versterken om te investeren, dé standaardnorm worden voor kwaliteit met aandacht voor innovatie, energie en het esthetische. Verder wil Altez een aangenaam werkklimaat creëren met ruimte voor ontwikkeling en perspectief vanuit een doorgedreven respect voor het individu.”

Altez zoekt bouwkundige profielen, bachelors en industrieel ingenieurs voor de functies van calculator, projectvoorbereider en projectleider. “We zorgen voor een aangename werksfeer in een jong en dynamisch team, beschikken over een diversiteit van werven en de contacten met collega’s, klanten, leveranciers, onderaannemers,… werkt verrijkend en verreikend.”

Altez schenkt ook aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. “Belangrijke aandachtspunten zijn de balans tussen werk en privéleven, en de voortdurende ontwikkeling en vorming van onze medewerkers. Zowel verticaal als horizontaal zijn er ook voldoende groeimogelijkheden."

Altez
Szamotulystraat 5 - 8700 Tielt
www.altez.eu

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag