Skip to main content
  • Bij UNILIN gaan we aan de slag met jouw talent en passie

Bij UNILIN gaan we aan de slag met jouw talent en passie

Unilin"Wat hier zo uniek is, is dat je je rol zelf kan ontdekken en vorm geven. Bij UNILIN kan je op verschillende manieren een carrière uitbouwen. Elke medewerker wordt begeleid om zijn talenten optimaal te ontplooien", duidt Sara Callewaert.

5.000 enthousiaste medewerkers, 20 productievestigingen, een omzet van 1,55 miljard euro en een uitgebreid productassortiment, dat is UNILIN. UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten.

De bedrijfscultuur is gebaseerd op 4 pijlers: passion, entrepreneurship, excellence en respect. Geen loze woorden, maar de essentie van de spirit. “We zijn altijd op zoek naar talent dat de basis vormt voor onze toekomst. Jaarlijks rekruteren wij heel wat nieuwe collega’s die de kans krijgen om mee te groeien met het bedrijf. We zoeken teamspelers die samen met ons het succesverhaal verder willen uitbouwen. Voor mensen die van aanpakken weten en verantwoordelijkheid durven nemen, is er bij UNILIN altijd plaats.”

“We hebben uitdagingen voor machinebedieners, techniekers, heftruckbestuurders en voor bachelors & masters binnen verschillende domeinen: van productie tot R&D over IT, marketing en nog zoveel meer. Bij UNILIN kan je op verschillende manieren een carrière uitbouwen. Wij coachen en ondersteunen medewerkers, zodat ze hun talent optimaal kunnen ontplooien”, aldus Sara Callewaert.

UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en ondernemerschap heel belangrijk vinden. “Het bedrijf biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, een hoogtechnologische werkomgeving en een ruim opleidingsaanbod.” Het is daarnaast ook leuk werken bij UNILIN. “Binnen het 'Happy Workout'-concept worden tal van voordelen, extraatjes, acties en events aangeboden. Onze mensen zijn het hart van ons succes en daarom kijken we naar wat we kunnen doen om hen gelukkiger te maken.”

Unilin
jobs.unilin.com

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag