Skip to main content
  • Bestuur regio Druivenstreek
Luc Van Utterbeeck

Luc Van Utterbeeck
Zaakvoerder JDI

Motto? Is wat we doen een doel op zich of een middel tot? You only live once, Just do it.

Waarom regiobestuur? De mid sized ondernemers zijn de buik van de Belgische economie. Zij hebben niet alleen macro-economische impact maar ook een sociaal maatschappelijke relevantie. Ik wil iedereen inspireren en helpen om te ondernemen. Ondernemerschap moet ook terug zijn intrede maken in de grotere bedrijven.

Favoriete plek in de regio? De Druivenstreek op zich. Je hebt er alles: natuur, weidse uitzichten, leuke ondernemers, tal van mogelijkheden, centraal gelegen en een mooie loft in de oude melkerij te Wolfshaegen.

linkedin

Philippe Van Gaever

Philippe Van Gaever
Advocaat

Motto? Alleen door te denken als een ondernemer en jezelf te gedragen als een ondernemer, kan je als advocaat begrijpen wat er bij ondernemend cliënteel leeft en het kwalitatief bijstaan.

Waarom regiobestuur? Ik woon al heel mijn leven in Tervuren en zetelde oorspronkelijk in het regiobestuur van Groot-Leuven. Het werd echter al snel duidelijk dat er vanuit de Druivenstreek vrij weinig interesse bestond voor die regiowerking, zodat ik met de steun van VOKA en een handvol gemotiveerden mijn schouders heb gezet onder de oprichting van deze regiowerking. Deze regiowerking biedt mij de kans om frequenter in contact te blijven met mijn lokaal netwerk en het uit te breiden.

Favoriete plek in de regio? Het quasi lege Park van Tervuren op een zonnige avond. Ik woon al heel mijn leven op wandelafstand van het park en het grootste deel daarvan ook met zicht op het park. Als ik mijn straat afwandel ben ik ook nog eens meteen in het Kapucijnenbos, onderdeel van het Zoniënwoud. In een tijdperk waar telewerk sterk aan belang heeft gewonnen, is dit unieke kader een welgekomen toevluchtsoord geworden, waar mijn ogen tot rust kunnen komen na een week werken voor een computerscherm.

 

linkedin

Johnny Voet

Johnny Voet - Directeur Enyja

Karl Van Nieuwenhove

Karl Van Nieuwenhove - KBC verzekeringen