Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Aw Verkiezingsmanifest

Aw Verkiezingsmanifest

Als werkgeversorganisatie legt de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland de nadruk op het creëren van de randvoorwaarden om de economische toekomst van ons land en regio te verzekeren. De overheden spelen hierbij een cruciale rol. Op scharniermomenten publiceert Voka - Kamer van Koophandel dan ook manifesten voor het lokale, Vlaamse en federale niveau.

Ondernemers rekenen op een overheid die de juiste randvoorwaarden creëert en die durft te hervormen, te investeren en lasten te verlagen. Want alleen zo kunnen ondernemingen hun investeringen kracht bijzetten.

Een sterke Antwerps-Wase vertegenwoordiging in zowel de Vlaamse als de federale regering heeft al gezorgd voor belangrijke doorbraken op vlak van onder andere mobiliteit en het aantrekken van miljoeneninvesteringen. Voor Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland moet dat pad verder worden bewandeld. File- en belastingdruk, problemen op de arbeidsmarkt en een gebrek aan ruimte om te ondernemen roepen om actie. Ook haven, industrie en diamant verdienen de best mogelijke afstelling als onze uitgesproken stuwmotoren. Zowel met manifesten als ons Routeplan 2025 reiken we weloverwogen voorstellen aan om dit in co-creatie waar te maken.

Manifesten op lokaal niveau

verkiezingsmanifest1  

Contactpersoon

Christophe Bellens

Stafmedewerker Belangenbehartiging