Skip to main content
Map
  • Opleidingen

We brengen internationaal ondernemend Antwerpen samen tijdens evenementen doorheen het jaar. Sommige keren jaarlijks terug, andere zijn op basis van specifieke noden of kansen op een bepaald moment. Van een conferentie met meer dan 100 deelnemers tot thema-avonden in kleine groep, de focus ligt steeds op hoe je als bedrijf verder kan groeien in het buitenland.

In specifieke opleidingen zullen relevante onderwerpen zoals incoterms, financiering en subsidies, douane etc. behandeld worden.

Met onze Global Gateways en seminaries in samenwerking met Flanders Investment & Trade trachten we een land of regio te belichten. Via topsprekers komen we meer te weten rond opportuniteiten, do’s & don’ts rond internationaal zakendoen, lokale gewoontes en nieuwe trends. Zo stond bijvoorbeeld Dubai en de Wereldexpo al op ons programma.  

We halen het buitenland ook naar onze Kamer. We organiseren uitwisselingen met de vele delegaties die we in onze regio mogen ontvangen. Tijdens deze Meet&Greets laten we de interessante delegatie-leden aan het woord rond hun regio; maar ligt er ook veel nadruk op onderling netwerken en zakendoen op een informele manier. Zo kan u als bedrijf snel kennis maken met potentiële klanten of partners.

Ontdek al onze opleidingen

Contactpersonen

Fatim Ramadane

adviseur internationale netwerken

Sophie Beyers

Coördinator Internationale Netwerken

Alexander Beersmans

Coördinator internationale netwerken