Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Welt Webinar
Netwerking - Online

Welt-webinar: Wie zoekt werk in Antwerpen?

De krapte op de arbeidsmarkt blijkt geen modetrend te zijn. De verzuchtingen bij ondernemingen in onze regio zijn herkenbaar: 'we vinden geen talent', 'we willen iedereen zelf opleiden, als ze maar goesting hebben om te werken', 'onze vacatures zijn zo specifiek dat geen enkel profiel voldoet', ...

Wakker Waasland
Netwerking - Online

Wakker Waasland gaat digitaal

Tijdens Wakker Waasland brengen we Wase ondernemers samen voor een inspirerend netwerkmoment. Normaal gezien treffen we elkaar fysiek maar deze keer gooien we het over de digitale boeg.

Netwerking

NewYear@Voka

Naar goede gewoonte heft Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen graag samen met jou het glas op een nieuw jaar. Ook dit jaar is dat niet anders.

Breakfast met Sammy Mahdi
Netwerking

Breakfast met Sammy Mahdi

Il faut de tout pour faire un monde. In 2022 gaan we verder dan een netwerkontbijt met boeiende ceo’s die steeds met veel passie ervaringen, tips en levenslessen met ons delen. Op de eerste ontbijtsessie van het jaar verwelkomen we Sammy Mahdi, staatssecretaris voor Asiel en Migratie

beeld
Netwerking

Bouw- en vastgoed community 2022

Deze community brengt projectontwikkelaars, investeerders, architecten, aannemers, vastgoedmakelaars, toeleveranciers, studiebureaus en startups die de sector willen digitaliseren dichter bij elkaar om op een respectvolle en open manier te streven naar vernieuwing en innovatie. Er staan 3 fysieke events - met telkens een fijne mix tussen een uniek bezoek, boeiend gesprek en netwerking - 2 inhoudelijke webinars en een informele winterdrink op het programma. 

Rondetafellunch regio West Side @ August Wijnbar
Netwerking

Rondetafellunch regio West Side @ August Wijnbar

Ondernemers uit de regio West-Brabant en Zenne-Pajot samenbrengen in een informele setting, ontspannen netwerken, en genieten van een heerlijke lunch. Dát is het opzet van de reeks rondetafellunches die we vanuit de lokale werking West Side organiseren!

Voka's big refresh 2022
Netwerking - Online

Voka's digitale Big Refresh - grote voorjaarsupdate 2022

Wil je helemaal mee zijn met de laatste nieuwe trends en regelgevingen? Volg dan maandag 7 februari 2022 Voka's digitale Big Refresh. Een dag vol gratis leermomenten over verschillende ‘hot’ topics. Kies sessies die je interessant vindt en maak kennis met diverse partners en collega-bedrijven. De topics die aan bod komen zijn o.a. HR, financiering, sales & marketing en (snelle) groei.

donk
Netwerking

Netwerkwandeling Bourgoyen-Ossemeersen

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen voor een gezonde netwerkwandeling. Op woensdag 9 februari ontmoeten we elkaar bij Bezoekerscentrum De Bourgoyen voor een smakelijk ontbijt.

WeltWeek Voka Welt Limburg
Netwerking

Slotevent van Welt

We sluiten het Welt-jaar (thema: toekomst) af met drie fantastische sprekers die dieper ingaan op de essentie van het project. Want Welt zet in op een toekomstgericht HR-beleid om te groeien naar innovatieve, wendbare organisaties. Via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling zijn we het afgelopen jaar aan de slag gegaan om optimale duurzame loopbanen te creëren en te faciliteren binnen jouw onderneming.

jobroad
Netwerking - Online

Jobroad voorjaar 2022

Kandidaten op maat van je vacatures die op voorhand gescreend worden naar de noden van je bedrijf. Wil je vacatures invullen en sta je open voor anderstalig talent? Dan is dit zeker iets voor jou!

Voka Techtrip 2022: VS (Austin & Palo Alto)
Netwerking

Voka Techtrip 2022: VS (Austin & Palo Alto)

In 2022 trekken we naar het grootste ecosysteem van techbedrijven ter wereld: Palo Alto (of Silicon Valley). En we breien er een stuk aan naar Austin (of Silicon Hills), een upcoming en dynamische techscene waar spelers zoals Dell en Oracle hun hoofdkantoor hebben. Benieuwd? Ontdek hier meer.

Jong Voka achter de schermen bij Lecot
Netwerking

Jong Voka visits Lecot

Op 15 februari zijn we met Jong Voka te gast bij Lecot. Deze nationale speler begon met een klein ijzerwarenwinkeltje in Heule en Maaseik en groeide uit tot de grootste speler van België.

ING
SD  Worx