Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Woestijntrip - infosessie
Netwerking

Woestijntrip - infosessie

Van zand tot water! Dat is het doel van de inleefreis door de Sahara in Marokko. Samen trekken we door een prachtige en prikkelarme omgeving waarbij je je kan afsluiten van de buitenwereld. Stilte en rust zorgen voor onbegrensde creativiteit en inzichten die je volledig tot rust laten komen. Wil jij je volledig afsluiten van de buitenwereld en genieten van de rust in de woestijn? Ontdek op 27 juni tijdens een gratis infosessie hoe jouw reis onder leiding van Benny D’Helft (Voka – KvK Limburg), Jo Peters (Deusjevoo) en Mustafa Harraq (Desert&Soul) met ondernemend gezelschap eruit zal zien.

Lunch & learn - Tevreden werknemers als groeimeter
Netwerking

Lunch & learn - Tevreden werknemers als groeimeter

Al in 2015 drukte de Vlaamse regering de wens uit om door te stoten naar de Europese top qua snelgroeiende ondernemingen. Terecht, want snelle groeiers dragen het meest bij aan de netto jobcreatie en zorgen voor de nodige economische dynamiek.

Waar beleid bedrijf ontmoet! - Georges-Louis Bouchez
Netwerking

Waar beleid bedrijf ontmoet! - Georges-Louis Bouchez

"Toppolitici ontmoeten ondernemers"! Georges-Louis Bouchez een Belgisch politicus en huidige voorzitter van de MR. Zijn politiek avontuur startte op 20-jarige leeftijd, maar niets wees er op dit moment op dat hij ooit voorzitter van de MR zou worden. Hij groeide op in een bescheiden omgeving, ver van de politiek. Nu 16 jaar later kan hij zich voorzitter van de liberale partij MR noemen en nodigen wij hem uit voor een inspirerende en interactieve sessie met de focus op ondernemerschap.  

Wandeling door het Nationaal park midden Limburg
Netwerking

Zomerdrink met wandeling en ademcoaching

Samen met ademcoach Dolf Vonk van De Ademloos, organiseren we een zomerdrink met een wandeling door de Genkse heuvels van het Thor Park. Met dit evenement willen we al onze leden van de verschillende Welt-trajecten van dit jaar met elkaar in contact brengen om ervaringen uit te wisselen.  

De zomer inzetten met Jong Voka
Netwerking

Padel & Parlé - Jong Voka

Padel is de laatste tijd niet meer weg te slaan uit onze omgeving. Die populariteit zorgt ervoor dat het één van de snelst groeiende sporten ter wereld aan het worden is. Op 30 juni kan je samen met andere ondernemers het veld op gaan voor een vriendelijke wedstrijd.

Site Libert Paints Gent
Netwerking

Voka Visit - Libert Paints in de Gentse haven

Op 5 juli kleuren wij jouw dag, want dan zijn we te gast bij Libert Paints. CEO Stijn Degraer schildert een beeld van de historiek, missie en visie van het bedrijf en neemt ons mee op sleeptouw doorheen het gebouw van Libert Paints in de haven van Gent.

Voka Fietst
Netwerking

Voka Fietst op 6 juli

Voka Fietst, de community van fietsende ondernemers en managers actief in de regio Mechelen-Kempen, trekt er opnieuw op uit. Dit maal strekken we de benen in Duffel.

Rock Herk
Netwerking

Ondernemersclub H2O naar Rock Herk

De temperaturen stijgen, dat betekent dat niet alleen de zomer maar ook het festivalseizoen eraan komt! Zo vindt op vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli Rock Herk, het oudste alternatieve muziekfestival van België plaats. Voor het hoofdpodium op vrijdag pakken de organisatoren uit met The Vaccines, Noordkaap, De Jeugd van Tegenwoordig en Portland. Ze sluiten af met M.I.K.E. Push.

TML
Netwerking

Tomorrowland 2022

Beleef met Voka West-Vlaanderen een van de grootste festivals ter wereld: Tomorrowland! Het unieke dancefestival vindt dit jaar maar liefst drie weekends op rij plaats.

Vokartiest
Netwerking

VokArtiest on Tour - Suikerrock 2022

Met Voka - KvK Vlaams-Brabant als VIP naar het vernieuwde Suikerrock in Tienen op zaterdag 30/7? VokArtiest is terug, en hoe! Dit jaar gaan we op tour, en Suikerrock in Tienen is de eerste halte. Het festival maakt zijn naam voortaan meer dan waar.

logo
Netwerking

Voka Fietst op 3 augustus

Voka Fietst, de community van fietsende ondernemers en managers actief in de regio Mechelen-Kempen, organiseert elke maand een activiteit.  Het liefst van al trekken we er op uit met onze koersfiets. Dat doen we van maart tot en met oktober.

zomerevent
Netwerking

Jong Voka Kempen ZOMERT

Jong Voka Kempen nodigt je uit voor een netwerkavond in een zomerse setting! We voorzien je de hele avond van heerlijke fingerfood, lekkere drankjes en een vleugje muziek. Hopelijk zorgen de weergoden voor tropische temperaturen, maar geen nood, bij slecht weer hebben we onderdak.

zomerkasteelfeest voka kamer van koophandel limburg jarige bedrijven
Netwerking

Zomerkasteelfeest '22

Naar hartenlust samenkomen, gezellig netwerken op een zomerse avond in een prachtig en idyllisch decor? Dat wil zeggen dat de tijd weer aangebroken is voor  het Zomerkasteelfeest. We klinken niet enkel op een sterk ondernemend Limburg en de start van het nieuwe netwerkjaar, maar huldigen ook de top drie oudste jarige bedrijven. Na een succesvolle editie in 2021, nodigen we jou graag op woensdag 24 augustus opnieuw uit in het Kasteel van Ordingen te Sint-Truiden, een impressionant kasteel in hartje Haspengouw.

Ontbijtclub Hageland – Inspiratiesessie (augustus)
Netwerking

Ontbijtclub Hageland – Inspiratiesessie (augustus)

Maandelijks organiseren we een ontbijtclub in het Hageland, de ideale gelegenheid om mede-ondernemers uit de regio Oost-Brabant (beter) te leren kennen in een aangename en ontspannende setting! Niet alleen je smaakpapillen worden verwend: naast een heerlijk ontbijt trakteren we je ook op een flinke portie inspiratie. Zo tekent er telkens een boeiende spreker present.

ING
SD  Worx