Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

netwekkers
Netwerking - Afgelopen

Voka Netwekkers bij Magelaan

Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we rond de tafel, om te netwerken. Op 22 september 2021 zijn we te gast bij Magelaan in het centrum van Gent.

wk
Netwerking

Voka Fietst

WK Huldenberg en de 4 Voka Fietst communities slaan de handen in elkaar! Op woensdag 22 september v

Ambassadeurslunch Noorwegen
Netwerking

Ambassadeurslunch Noorwegen

Ben je op zoek naar internationale export- of investeringsopportuniteiten? Heb je daarbij al aan Noorwegen gedacht? De olie- en gasindustrie hebben de laatste decennia een vitale rol gespeeld voor de economische groei van het land.Tijdens deze Ambassadeurslunch kom je er meer over te weten en ontdek je welke opportuniteiten er zijn.

Vastgoedclub Metropolitan: vastgoedlunch bij CBRE
Netwerking - Volzet

Vastgoedclub Metropolitan: vastgoedlunch bij CBRE

Hoe ziet de toekomst van kantoorgebouwen in Brussel eruit volgens de internationale vastgoedspeler CBRE? U verneemt het tijdens deze vastgoedlunch van Voka Metropolitan op 23 september 2021. Tijdens de sessie krijgt u bovendien de mogelijkheid om het nieuwe kantoorgebouw van CBRE in Brussel te bezichtigen en ontdekt u hoe CBRE zijn eigen kantoorruimte invult volgens het ‘hybride werken’-concept.

Uitreiking VCDO
Netwerking

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Op donderdag 23 september reikt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen het Voka Charter Duurzaam Ondernemen uit aan 26 bedrijven uit de regio. Deze bedrijven hebben het voorbije jaar succesvol acties  uitgevoerd in het kader van de 17 duurzaamheidsdoelstellingen - of SDG's - vastgelegd door de Verenigde Naties. Voorbeelden van deze knappe acties zijn de implementatie van een inclusief HR-beleid, het reduceren van de CO²-uitstoot en het uitwerken van een duurzaam leveranciersbeleid.

Voka Golf Trophy 2021
Netwerking - Volzet

Voka Golf Trophy 2021

Meet je met collega-ondernemers op de green! Tijdens deze Voka Golf Trophy kun jij samen met je teamgenoten een gooi doen naar de titel van beste golfer uit de Vlaams-Brabantse ondernemerswereld. In het prachtige decor van de Brabantse Golf in Melsbroek speel je in een team met 3 andere ondernemers een wedstrijd over 9 holes tegen andere teams.

wk
Netwerking

Exclusief netwerkevent op WK wielrennen in Huldenberg

Schreeuw samen met collega-ondernemers Wout Van Aert, Jasper Stuyven of Greg Van Avermaet naar de wereldtitel tijdens het WK wielrennen op zondag 26 september. Je krijgt de mogelijkheid om van op de eerste rij dit unieke event te volgen, terwijl je voluit in de watten wordt gelegd met een luxe VIP-arrangement.

Jong Voka Ontbijt-netwerksessie
Netwerking

Jong Voka Ontbijt-netwerksessie

Je werkdag vol inspiratie aanvatten? Dan moet je op 30 september bij BMW Juma Leuven zijn! Daar organiseren we een ontbijt-netwerksessie waarvoor we het gezelschap krijgen van enkele boeiende spreker-ondernemers. Leg je oor te luisteren en treed in discussie over de thema's uit Voka's Plan Samen Groeien: een duurzamer, gezonder en digitaler ondernemersklimaat.

Rotterdam
Netwerking

Trendsafari Rotterdam

Om op een innovatieve en succesvolle manier te ondernemen, weten we dat inspiratie ontzettend belangrijk is. Daarom moeten we voor de noodzakelijke blikverruiming over de grenzen van steden, disciplines en sectoren heen durven kijken.

PrijsOndernemencampagnebeeld
Netwerking

De Prijs Ondernemen 2021 Liveshow

Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen haalt de Oscars naar eigen streek. De Oscars van het bedrijfsleven. Met een grootse awardshow live te volgen in het Cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. De Prijs Ondernemen 2021 wordt ook dit jaar het event in onze regio om niet te missen.

ING
SD  Worx