Skip to main content

Activiteiten

Jong Voka, Rombit, kick-off
  • On- en offline
Netwerking

Jong Voka: Vinger aan de pols bij Rombit en kick-off nieuw bestuursteam

In volle coronacrisis verwierf het Antwerpse technologiebedrijf Rombit internationale bekendheid met hun wearables voor de haven. Op maandag 28 september brengen oprichter Jorik Rombouts en CEO John Baekelmans hun fascinerende verhaal. Maar we stellen u ook met trots ons nieuwe bestuursteam voor.

Voka Hotspot: Majestik
Netwerking

Voka Hotspot: Majestik

De Voka Hotspots bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven uit uw regio.

header breakfastclub oktober 2020
Netwerking

Jong Voka Limburg: Breakfastclub Oktober 2020 - Plan samen groeien

Voka lanceerde haar campagne 'Plan Samen groeien'. Corona heeft onze zwakheden namelijk blootgelegd maar nu is het momentum daar om er iets aan te doen! Jong Voka Limburg ondersteunt dit helemaal en nodigt jou uit om samen na te denken om een echte aansluiting te vinden met de top en daarom zullen we als maatschappij aan éénzelfde zeel moeten trekken. Dit kan door in te zetten op duurzaamheid, gezondheid en digitalisering. Samen ondernemen we, samen kunnen we een echte omslag maken die ons toelaat op een duurzame manier deze groei te realiseren. 

Infosessie techtrip 2021
  • Online
Netwerking

Infosessie Techtrip 2021

Sinds 2016 neemt Voka Oost-Vlaanderen jaarlijks een gedreven groep ondernemers en onderzoekers uit onze provincie mee op inspiratiereis naar een andere uithoek van de wereld die gekend staat om zijn h

els.boersma@voka.be
  • Volzet
Netwerking

VOLZET - Ontbijtclub Hageland

Elke tweede donderdag van de maand organiseren we een ontbijtclub in het Hageland. Tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting leer je er ondernemers uit Oost-Brabant kennen.

talentenmarkt
  • Online
Netwerking

Online Talentenmarkt + Slotsessie Welt

Graag sluiten we ons Welt-jaar af met een ‘alternatieve talentenmarkt’ en een feestelijke slotsessie.  Zoals gewoonlijk voorzien we hierbij een netwerkmoment met een natje en een droogje, geleve

ING
SD  Worx