Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Talentenmarkt Noord-Hageland
Project

Talentenmarkt Noord-Hageland

Twee jaar na de eerste lockdown bereikt de krapte op de arbeidsmarkt een duizelingwekkend hoogtepunt. Uit de cijfers van VDAB blijkt dat alleen al in Vlaams-Brabant het aantal openstaande vacatures verdubbelde.

Plato Experten - Hr Strategie
Project

Plato Experten - Hr Strategie

Hoe start je met het invoeren van een hr-strategie? Hoe zorg je voor voldoende draagvlak zowel bij leidinggevenden als medewerkers? Hoe kan je als hr-manager bijdragen tot een goede bedrijfscultuur?

Plato Experten - Strategische Marketing
Project

Plato Experten - Strategische Marketing

Hoe kan je als verantwoordelijke van de marketingafdeling mee de bedrijfsstrategie ondersteunen? Hoe kan je zorgen dat de verschillende afdelingen de meerwaarde van marketing inzien? En hoe kan je er voor zorgen dat marketing bij fundamentele beslissingen betrokken wordt?

Workshop recruiterskills
Project - Volzet

Thematraject Welt: “Help! Ik vind geen medewerkers!” Versterk je recruiterskills via deze workshop.

“Help, Ik vind geen medewerkers!”, schreeuwt iedere onderneming op de dag van vandaag. Door de krapte op de arbeidsmarkt zitten we met de handen in het haar en lijkt de zoektocht naar geschikte medewerkers alleen maar groter. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Heb je geen kwalitatieve instroom? Met de workshop 'hoe schrijf en verspreid je jouw vacatures?' zorgt People pack ervoor dat jouw recruiterskills up to date zijn! 

Jong Voka visits Axxi
Netwerking

Jong Voka visits Axxi

Op dinsdag 31 mei zijn we met Jong Voka te gast in het gloednieuwe gebouw van Axxi, langs de Brugsesteenweg in Kuurne. We worden er meegenomen in hun groeiverhaal en krijgen er de kans om hun nieuwbouw uit de eerste hand te ontdekken.

MBA Highlights Advanced 2022
Infosessie - Online

Infosessie MBA Advanced 2022

In samenwerking met Solvay Brussels School of Economics and Management, Manet Management in Motion en 4D-organisatieontwikkeling, hebben we bij Voka – KvK Limburg inhoudelijk opnieuw een sterk aanvullend programma uitgewerkt. Exclusief voor MBA Highlights Alumni! Graag meer weten?

Opleiding

Diversiteit als strategische keuze

Diversiteit als strategische keuze is de opleiding die volgt op de ondertekening van het Diversiteitscharter van Voka Antwerpen-Waasland. Samen met diversiteits- en inclusiecoach Talentree zetten we de lijnen uit voor divers en inclusief ondernemerschap.

Jaarverslag 2021
Project - Online

Jouw onderneming in ons Jaarverslag?

Kwam je ons Jaarverslag onlangs nog tegen op je bureau of in je kantoor? Ondertussen is het Jaarverslag 2021 volop in de maak.  Ook dit jaar brengt Voka - Kamer van Koophandel Limburg een overzicht van de economische kerncijfers van het afgelopen jaar en blikken we terug op de activiteiten die in datzelfde jaar werden georganiseerd voor Limburgse ondernemers.

VP Deinze
Netwerking

Voka Politica Deinze 2022

Op woensdag 1 juni brengen we ondernemers uit Deinze graag in gesprek met de burgemeester en de relevante schepenen. Het stadsbestuur leert zo ook welke zaken bij bedrijven leven om hun beleid zo beter op hun noden af te stellen.

Atelier Carbon Footprint
Opleiding

Atelier Carbon Footprint

Klimaat is al jaren een 'hot topic'. Of je nu inspanningen levert omdat je een leefbaar klimaat wil achterlaten voor je nageslacht, je bedrijf wilt voorbereiden op milieubelastingen of de European Green Deal, of omdat je klanten ernaar vragen - ongeacht de beweegreden, het is hoog tijd voor actie! 

ING
SD  Worx