Skip to main content

Activiteiten

Lerend netwerk Talent & HR managers
  • Afgelopen
Opleiding

Lerend netwerk Talent & HR managers

Dit lerend netwerk brengt Talent & HR-managers uit grote ondernemingen samen. Wij bieden de deelnemers de mogelijkheid om tijdens de bijeenkomsten ervaringen met elkaar uit te wisselen over vooraf bepaalde HR-thema’s. Deze community geeft u de kans om uw professioneel netwerk te verbreden en om te leren van elkaar.

Digital marketing lab basics
  • Afgelopen
Opleiding

Digital Marketing Lab Basics

Zet jouw bedrijf digitaal op de kaart in 4 praktijkgerichte en interactieve workshops. Schrijf in voor één sessie, meerdere sessies of het volledige Basics traject!

Logo Financieel, fiscaal & aankoop
  • Online
Opleiding

Telefonisch debiteurenbeheer

Onbetaalde facturen blijven een permanente zorg in het bedrijfsleven, zeker in crisistijd. De redenen waarom een klant laat betaalt, zijn zeer divers: financiële problemen, moedwil, klachten, eigen betaaltermijn … Correct reageren op al deze ‘argumenten’ is niet altijd evident.

Lerend netwerk Sales Management
Opleiding

Lerend netwerk Sales Management

Het sales team is één van de belangrijkste van elke organisatie. Het zorgt ervoor dat er inkomsten gegenereerd worden, zodat het bedrijf kan groeien. Een weloverwogen salesstrategie is de sleutel tot succes. 

co2 voetafdruk
  • Online
Opleiding

Workshop: Meet de CO2-voetafdruk van je bedrijf

Weet jij hoeveel CO² jouw bedrijf uitstoot? Het kan nochtans helpen om efficiënter aan de slag te gaan én financieel te besparen. Maar hoe pak je dat aan? Deze workshop helpt je om zelf je CO²-voetafdruk te leren berekenen en een actieplan op te stellen voor de reductie ervan.

Online computerskills
  • Online
Opleiding

MS Teams: meer dan alleen een videocall

Werken op afstand vormt almaar meer de regel dan de uitzondering. Ook vanop afstand blijft een goed contact met collega's en klanten essentieel. En dat kan dankzij MS Teams.

wetgeving online
  • Online
Opleiding

Update ontslagrecht

Welke regels moet je respecteren als je afscheid neemt van een medewerker? En waar zitten de addertjes onder het gras?

mastermind
  • Online
Opleiding

Mastermind - sessie 2 maart

Eénmalige brainstorm op 2 maart met 15 min. exclusieve aandacht voor jouw bedrijfscase die past binnen het gekozen thema.

ING
SD  Worx