Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Leiding geven voor teamleaders
Opleiding - Afgelopen - Volzet

Leiding geven voor teamleaders, ploegbazen en eerstelijnsverantwoordelijken

Hoe werk je als leider optimaal met andere mensen samen? Hoe kan je anderen sturen, motiveren en succesvol laten zijn? Hoe kan je de ontwikkeling van creativiteit en talent aanmoedigen? Hoe kan je jouw motivatie en engagement op anderen overdragen om samen het belang van de organisatie te dienen? Hoe kan je best omgaan met weerstand en dualiteit?

Trainersdag
Infosessie - Volzet

Trainersdag - 19 januari 2022

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Kruis dan woensdag 19 januari aan in jouw agenda. Dan organiseert Voka - Kamer van Koophandel Limburg een Trainersdag waar enkele trainers het beste van zichzelf kunnen laten zien tijdens een korte pitch.

Bereik meer klanten via Instagram!
Project - Volzet

Bereik meer klanten via Instagram!

Ontdek tijdens 3 interactieve sessies hoe je als startende onderneming meer kan halen uit je zakelijk Instagram-account. Werk aan een stappenplan om zo een professioneel medium uit te bouwen dat potentiële klanten aantrekt.

EmotioneleIntelligentie
Opleiding

Emotionele intelligentie op de werkvloer

Waar mensen samenwerken spelen vaak emoties mee. Deze kunnen het samenwerken zowel positief als negatief beïnvloeden. De kunst bestaat erin de kracht van zowel je eigen emoties als die van anderen in goede banen te leiden. Emotionele intelligentie staat voor het vermogen om eigen en andermans gevoelens te herkennen en er op effectieve wijze mee om te gaan.

arbeidsmarkt
Infosessie - Online

Webinar : Wees de krapte op de arbeidsmarkt te snel af!

De krapte op de arbeidsmarkt blijkt geen modetrend te zijn. "We vinden geen nieuwe medewerkers”, “een rem op onze groei", "we leiden ze zelf wel op, als ze maar goesting hebben om te werken." Veelgehoorde verzuchtingen bij ondernemers en hr-professionals in onze regio.

Welt Webinar
Netwerking - Online

Welt-webinar: Wie zoekt werk in Antwerpen?

De krapte op de arbeidsmarkt blijkt geen modetrend te zijn. De verzuchtingen bij ondernemingen in onze regio zijn herkenbaar: 'we vinden geen talent', 'we willen iedereen zelf opleiden, als ze maar goesting hebben om te werken', 'onze vacatures zijn zo specifiek dat geen enkel profiel voldoet', ...

data kameracademie
Infosessie

NPS - Network Promotor Score

Hoe met Net Promoter Score (NPS) het hoofd en het hart van je klanten veroveren? De Net Promoter Score is een belangrijke KPI voor klanttevredenheid en klantloyaliteit. Hoe hoger deze score, hoe meer tevreden en loyaal klanten en gebruikers zijn.

Wakker Waasland
Netwerking - Online

Wakker Waasland gaat digitaal

Tijdens Wakker Waasland brengen we Wase ondernemers samen voor een inspirerend netwerkmoment. Normaal gezien treffen we elkaar fysiek maar deze keer gooien we het over de digitale boeg.

ING
SD  Worx