Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Start2Export2 India
Project

Start2Export2 India

Heeft u geen of slechts beperkte ervaring op de Indiase markt? Dan is het begeleidingstraject ‘Start2Export2 India’ echt iets voor u. Voka West-Vlaanderen en Flanders Investment & Trade begeleiden u van nabij bij de eerste stappen op deze interessante en uitdagende markt.

GO international 4 services
Project - On- en offline

GO international 4 services

Hoe haalt u het volle potentieel uit dienstenexport? De handel in diensten groeide de voorbije 10 jaar 60% sneller dan de handel in goederen. Ook de Vlaamse dienstenexport is fors gestegen, maar er zijn tekenen dat we niet het volle potentieel benutten. Hoe kunnen we het beter doen?  

Mercurio
Project

Go International 4 Services 2021-2022

Heeft jouw dienstenbedrijf nood aan een internationale strategie? Dan is Mercurio Go International 4 Services de oplossing. Samen met jou werken we een gedetailleerd exportplan uit op maat van jouw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat je ook in het buitenland sterk, wendbaar en competitief blijft.

FBC
Project

CEO Forum

Als externe CEO in een familiebedrijf ben jij als een koorddanser. Je balanceert constant tussen het bedrijf en de familie. Dat brengt specifieke uitdagingen, maar ook opportuniteiten met zich mee. In dit traject van zes sessies kom je in contact met gelijkgestemde externe CEO's.

Mercurio
Project

Go International 2022

Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan is Mercurio Go International de oplossing. Samen met jou werken we een gedetailleerd exportplan uit op maat van jouw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat je ook in het buitenland sterk, wendbaar en competitief blijft.

Eigenaars-Ondernemers
Project

Transitio

Transitio werkt in vijf verschillende sessies aan de toekomst van jouw bedrijf. Of je nu denkt aan familiale continuïteit, opvolging door derden of verkoop, tijdens dit traject staat een goede voorbereiding van de bedrijfsoverdracht centraal. Werk aan een plan op maat van jouw bedrijf.

m
Project

Mercurio Go International 4 services

Internationaliseren is een hele opgave, waarbij u best wat ondersteuning kan gebruiken. Deze kan u vinden bij Mercurio Go International 4 Services. Dit intensief traject helpt dienstverlenende bedrijven bij het opstellen van een internationale strategie én een concreet stappenplan.

Bryo StandUp Vlaams-Brabant: Bootcamp
Project

Bryo StandUp Vlaams-Brabant: Bootcamp

Heb jij ‘goesting’ om te ondernemen maar ben je nog niet concreet opgestart en heb je nog geen ondernemingsplan uitgewerkt? Geen nood. Tijdens deze bootcamp voor prestarters, die plaatsvindt van maandag 15 t.e.m. vrijdag 19 november, brainstormen we over jouw idee en reiken we je tools aan om je idee verder te verfijnen en vorm te geven!

Plato Algemeen Management Waasland
Project - On- en offline

Plato Algemeen Management Waasland

Het klankbord bij uitstek voor elke ondernemer! Leren van en met elkaar in een sfeer van vertrouwen en geruggesteund door een ervaren peterteam: dat maken we waar in dit boeiend tweejarig traject.

Plato Groeien met freelancers
Project

Plato Groeien met freelancers

Werk je als ondernemer samen met zowel vaste medewerkers als freelancers en ervaar je de impact daarvan op jouw bedrijfsvoering? Deel dan jouw uitdagingen met gelijkaardige bedrijven die al volop aan de slag zijn met flexibele werkkrachten in dit Plato-traject.

letsplay
Project

WELT 2021 Slotsessie : Let's play the change

Ons Welt-jaar loopt naar het einde toe. De groepssessies zijn bijna volledig afgewerkt en iedereen is bezig met het finaliseren van zijn actieplan. Als Welt-coördinatoren kunnen we niet anders dan trots zijn op de weg die jullie hebben afgelegd.

Plato - Next Generation
Project

Plato - Next Generation

Behoor je tot de jongere generatie van een familiebedrijf en zal je in de toekomst (mogelijks) het bedrijf overnemen? Dan kan dit inspirerende traject jou het juiste duwtje in de rug geven! Samen met gelijkgestemden wissel je ervaringen uit over jouw toekomstige rol als leidinggevende en de overname van het familiebedrijf. Binnen dit traject word je ondersteund door twee ervaringsdeskundige peters die je zullen coachen.

Welt workshop
Project

Generatiemanagement

Generaties, je vindt er verschillende terug op de werkvloer. Babyboomers gaan richting pensioen, en Generatie X moet leren samenwerken met millennials en Gen Z. Het zorgt voor opportuniteiten, maar ook voor uitdagingen.

zweden
Project - On- en offline

Beyond Borders: Zweden

Wist je dat de Zweedse economie één van de sterkste en meest stabiele economieën van Europa is? Om succesvol door te breken in deze markt is een grondige voorbereiding essentieel. Welke kansen liggen er voor jouw onderneming? En hoe kan je je voorbereiden op een succesvolle marktintroductie?

ING
SD  Worx