Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

Ontbijtsessie met Eline De Munck & Bob Geraets (Odette Lunettes) bij BMW Juma Leuven
Netwerking

Ontbijtsessie met Eline De Munck & Bob Geraets (Odette Lunettes) bij BMW Juma Leuven

Ondernemen vanuit de buik én met verstand van zaken, hoe pak je het aan? Met vallen en opstaan, en door risico’s te nemen, aldus Eline De Munck en Bob Geraets. Tijdens een gratis ontbijtsessie op 2 december bij BMW Juma Leuven vertellen de drijvende krachten achter het brillenmerk Odette Lunettes je er alles over!

Rondetafellunch regio West Side @ August Wijnbar
Netwerking

Rondetafellunch regio West Side @ August Wijnbar

Ondernemers uit de regio West-Brabant en Zenne-Pajot samenbrengen in een informele setting, ontspannen netwerken, en genieten van een heerlijke lunch. Dát is het opzet van de reeks rondetafellunches die we vanuit de lokale werking West Side organiseren!

Stadsmobiliteit Brussel: Hoe wijzigde het beleid en wat zijn de uitdagingen?
Netwerking

Stadsmobiliteit Brussel: hoe wijzigde het beleid en wat zijn de uitdagingen?

Als geografisch en economisch centrum van het land krijgt Brussel met heel wat uitdagingen af te rekenen op vlak van mobiliteit. Stadsmobiliteit is dan ook een van dé focuspunten van Voka Metropolitan. Tijdens een rondetafelgesprek op 2 december, exclusief voor leden van Voka Metropolitan, delen we ervaringen over het thema, leren we bij van elkaar, en stellen we de uitdagingen voor de toekomst scherp!

Chambers Trophy
Netwerking

Chambers Trophy 2021

Omwille van de stijgende coronacijfers en de huidige maatregelen hebben we dit evenement jammer genoeg moeten annuleren. Deins je niet terug voor een avond vol sportieve uitdagingen? Schrikt een beetje sneeuw je niet af? Omcirkel dan vrijdag 3 december alvast in je agenda.

Rotterdam
Netwerking

Vlaams-Nederlandse handelsdag

Als buurland blijft Nederland aantrekkelijk voor Vlaamse bedrijven om internationale ervaring op te doen. Maar ook voor meer ervaren bedrijven blijft het goed zakendoen bij onze noorderburen.

Netwerking

FinFinder - investor pitching

Op 8 december organiseert Voka Oost-Vlaanderen een nieuwe editie van FinFinder. Start- en scale-ups krijgen de kans om te pitchen voor een panel van investeerders, zorgvuldig samengesteld op hun maat.    

Jong Voka Kerstfeest
Netwerking

Jong Voka Kerstfeest

De gezelligheid, het fijne gezelschap, de lekkere drankjes en hapjes ... Allemaal maken ze deel uit van de succesformule van een geslaagd kerstfeest. Bij Jong Voka kijken we er alvast reikhalzend naar uit, en dus pakken we uit met een kerstfeest op 8 december 2021! Het thema dit jaar? Bond. James Bond. Haal die stijlvolle tuxedo of fancy cocktaildress dus al maar boven en oefen alvast je "Martini please, shaken not stirred"!

YVM Stadswandeling en kerstdiner
Netwerking

YVM Stadswandeling en kerstdiner

Met het feestdagenseizoen in aantocht, maakt Young Voka Metropolitan zich volop op voor kerst! Dat doen we met een winterse stadswandeling doorheen Brussel en heerlijk kerstdiner op donderdag 9 december 2021.

Voka Réveillon 2021
Netwerking

Réveillon 2021

Ontmoeten en verbinden. Daar draait het bij Voka om. In een groot en dynamisch netwerk waarmee je als ondernemer op koers blijft. Ook de Voka Réveillon, het eindejaarsfeest van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen op donderdag 9 december staat dit jaar volledig in het teken van verbinding.

Bryo talk under the xmas tree
Netwerking

Bryo Talk: Under the Xmas tree!

Welkom bij Bryo, de bestemming voor startende ondernemers die succesvol willen lanceren, groeien of zich willen omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers!  Of je nu op een idee broedt, je al van start bent gegaan, of al een onderneming hebt die zichzelf reeds bewees en klaar is om

ING
SD  Worx