Skip to main content
Map

Zetel Waasland in een nieuw jasje, ontdekt u mee?

Dit jaar vieren we 20 jaar fusie van de Kamers Antwerpen en Waasland. Gedurende al die jaren is Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland steeds bereikbaar gebleven in hartje Antwerpen en centrum Sint-Niklaas. Door deze lokale verankering staan we nog dichter bij de ondernemers in de regio.

De voorbije maanden onderging de zetel in het Waasland een grondige renovatie, met onder meer een uitbreiding van de werkplekken en een frisse nieuwe look voor het gebouw. De vernieuwing van de lokale thuisbasis voor ondernemers in de regio willen wij graag met jou delen.

Op 20 oktober zetten we de deuren wagenwijd voor jou open en maken we je graag wegwijs in onze vernieuwde zetel. Onze medewerkers staan dan voor jou klaar om alle ins en outs van de werking van Voka Antwerpen-Waasland toe te lichten.

Die dag brengen we jou samen met andere Wase en Antwerpse ondernemers. Schrijf nu in, maak kennis met andere ondernemers en breid je netwerk uit. Het belooft een unieke bijeenkomst te worden.

Programma

16.00 uur
Ontvangst

16.30 uur
Verwelkoming en voorstelling zetel Waasland

17.00 uur
Netwerkdrink met bezichtiging vernieuwde zetel

Einde om 19.00 uur

 

Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers een week vooraf op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

 

Contactpersoon

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Adres

Zetel Waasland
Kleine Laan 28
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden van Voka Antwerpen-Waasland

Inschrijven is verplicht.

Max. 2 personen per bedrijf.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

De organisatie biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

 

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Digitalisering