Skip to main content
  • Activiteiten
  • Zakenvrouwen, het netwerk voor vrouwen met een eigen business

Zakenvrouwen, het netwerk voor vrouwen met een eigen business

Netwerken is belangrijk! En we netwerken de hele dag. Op het werk, langs het sportveld of zelfs op een feestje. En dat doen we om kennis te delen, onszelf te laten inspireren of nieuwe ideeën op te doen. Telkens verloopt dit allemaal in een hels tempo. Maar netwerken kan ook een rustpunt zijn! Een moment om échte gesprekken te voeren en nieuwe contacten te leggen in een professionele context.

 

Netwerken staat deze avond centraal. Al pitchend of in een netwerkcarrousel, wij zorgen ervoor dat je naar huis gaat met een heleboel nieuwe contacten.

Programma

pijl19.30 uur: Ontvangst bij The Mills met een hapje en een drankje

pijl 20.00 uur: Verwelkoming door Claudia Schillemans, oprichtster van Cityworkers, en Kim Buyens, accountmanager Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

pijl20.30 uur: Interactieve workshop rond netwerking door Veerle Dobbelaere

pijl21.30 uur: Netwerkmoment

pijl22.00 uur: Voorziene einde

 

Zakenvrouwen van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland is hét netwerk voor vrouwen met een eigen business. Bij Zakenvrouwen staan zichtbaarheid en netwerken centraal. Op een stijlvolle locatie ontmoet je ervaren onderneemsters en krijg je persoonlijke getuigenissen te horen over zakelijke groei.

Sprekers

Claudia Schillemans en Veerle DobbelaereClaudia Schillemans, oprichtster van Cityworkers en Veerle Dobbelaere, professioneel life & mental coach

 

 

Doelgroep

Vrouwelijke CEO's, bedrijfsleiders, founders en directieleden

Vlaio

Adres

The Mills
Molenstraat 54
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis

Gericht op vrouwelijke CEO's, bedrijfsleiders, founders en directieleden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

De organisatie biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering