Skip to main content
Map

Zakendoen in Singapore, Vietnam, Maleisië en Indonesië

Dit traject biedt een unieke kans voor Vlaamse investeerders om een strategisch gelegen, dynamische, sterk groeiende en demografisch sterke regio te verkennen: Singapore, Vietnam, Maleisië, Indonesië.

De ASEAN-regio is een van de snelst evoluerende en meest concurrerende regio's in de wereld. Met zijn 600 miljoen inwoners omvat de ASEAN 10 verschillende markten, variërend van de geavanceerde en toegankelijke economieën van Singapore en Maleisië tot de zich ontwikkelende, snelgroeiende markten van Cambodja en Myanmar en het is niet overdreven om te zeggen dat er kansen liggen voor Vlaamse bedrijven in alle sectoren. In dit traject focussen we ons op Singapore, Vietnam, Maleisië en Indonesië. Aan de hand van praktische tools en informatie, leerrijke businesscases en tips en tricks van experten reikt dit traject je een pak informatie aan om jouw bedrijf er op te starten en te laten groeien.

Topics die aan bod komen:

• Macro-economische uitdagingen in de wereld: Aziatische markten als alternatief

• Algemene introductie tot de ASEAN-landen

• Focus op Singapore, Vietnam, Maleisië en Indonesië

• Culturele aspecten

• Juridische aspecten

• Financieel/Fiscale aspecten

• Sales & marketing

• Praktijkgetuigenissen en bestcase practices

Onze ervaringsdeskundige ondernemers en experten geven praktische adviezen en inzichten die je nodig hebt bij het verder ontwikkelen van je strategie in deze vier landen van de ASEAN markt.

Doelgroep

Dit traject richt zich op ondernemers en managers in sales of business development die landen in de ASEAN regio -op korte tijd- willen inpassen in hun exportstrategie. Ook voor ondernemers die er al actief zijn en hun positie in deze markt willen consolideren of uitbreiden, is dit programma een echte aanrader.

Logo FIT Vlaio Credendo

Contactpersoon

Daniel Vandenberghe

Adviseur Internationaal Ondernemen

Adres

Voka-KvK Vlaams-Brabant
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Prijs leden: €550 (excl. btw)

Prijs niet-leden: €550 (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus