Skip to main content
Zakendoen met Duitsland
  • Online

Zakendoen met Duitsland

Als belangrijkste handelspartner voor Vlaanderen en als grootste economie van Europa, is Duitsland een zeer aantrekkelijke markt voor investeerders en ondernemers met internationale plannen. Met de juiste kennis en strategie kan ook jij succesvol de Duitse markt gaan veroveren. Een goeie voorbereiding is echter nodig en verhoogt je kansen op succes. Tijdens dit webinar zetten we samen met jou de eerste stap, bekijken we hoe de Duitse markt in elkaar zit, en hoe zakendoen met Duitsland verschilt van onze zakencultuur.

Frithjof Struye en Bram Vaerewyck van Business Markers zullen het webinar inleiden. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in het opstellen van strategische actieplannen voor Duitsland, maar hebben ook hands-on ervaring, want Business Markers heeft naast hun Belgische vestiging ook een kantoor in Duitsland. 

Sprekers

Frithjof StruyeFrithjof Struye
Managing Partner Germany
Business Markers
 

Bram Vaerewyck Bram Vaerewyck
Partner
Business Markers

Beyond Borders Duitsland: ook iets voor jou?

Wil je na dit webinar je exportstrategie voor Duitsland verder ontwikkelen? Met het kortlopende traject Beyond Borders Duitsland, dat start vanaf 29 april, stomen we jou in 4 sessies klaar om een exportstrategie en markt-introductieplan voor Duitsland te pitchen aan een adviesraad. Interesse? Schrijf je nu in!

Businessmarkers    vlaio    mercurio

Contactpersoon

Isabelle Meulemeester

Adviseur Internationaal Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad