Skip to main content
  • Netwerkevents
  • Young Voka Metropolitan - CEO Breakfast met Harry Van Donink (KPMG)
Voka Netwerking

Young Voka Metropolitan - CEO Breakfast met Harry Van Donink (KPMG)

Tijdens deze ontbijtsessie maak je kennis met Harry Van Donink, CEO van KPMG.  Hij vertelt je zijn persoonlijk verhaal en je krijgt de mogelijkheid om interactief in dialoog met hem te treden. Dit allemaal in het prachtig kader van KPMG met zicht op het tarmac van de luchthaven.

Spreker

Harry Van DoninkHarry Van Donink is de Senior Partner en CEO van KPMG in België. Met zijn 30 jaar ervaring binnen KPMG, leidt hij het Management Team van KPMG in België en is hij verantwoordelijk voor de dagdagelijkse bedrijfsvoering, de strategische visie en de koers van het bedrijf.

In zijn huidige functie als CEO waakt Harry over de verwezenlijking van de groeiambities van KPMG. Hij stond ook aan de wieg van het allereerste Impact Plan van KPMG in België, met focus op Planet, People, Prosperity en Philantropy. Het Impact Plan vertegenwoordigt het engagement van KPMG ten aanzien van ESG-kwesties (Environmental, Social and Governmental) en draagt bij tot het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Daarbij ligt voor Harry de focus vooral op acties om een CO2-neutrale organisatie te worden en op het bereiken van 25% vrouwelijke vertegenwoordiging op partner- en directeursniveau. Hij gelooft ook sterk in de betrokkenheid en het engagement van jongeren en ondersteunt daarom actief KPMG's Board of Young Professionals en Reverse Mentorship-programma's. 

Logo's YVM KPMG

Contactpersoon

Rachida Bou M'Barek

Manager Bedrijfsrelaties | Coördinator Young Voka Metropolitan

Adres

KPMG
Luchthaven Bru Nationaal 1K
1930 Zaventem

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden van Young Voka Metropolitan & Jong Voka Vlaams-Brabant
Niet-leden: €45

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.