Skip to main content
Map
Voka Netwerking

XpertFinder HR Tech

Op 21 maart brengen we jou in contact met 30 HR tools tijdens XpertFinder HR Tech!

Ontdek jouw ideale match in het HR Tech landschap!

XpertFinder HR Tech

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun HR beleid te digitaliseren. Zijn deze vragen herkenbaar? 

 • Wil je jouw HR digitaliseren, maar ben je op zoek naar de juiste tools? 
 • Heb je nood om alle rekruteringskanalen en -processen te centraliseren? 
 • Hoe zou het zijn mocht een tool je helpen met het plannen, beheren en voeren van evaluatiegesprekken?
 • Wil je aan- en afwezigheden zonder rompslomp bijhouden? 
 • Is jouw planning en administratie van medewerkers té complex en tijdrovend?  

Wat je kan verwachten:

 • Je leert hoe je jouw HR een digitale boost kan geven met de juiste tools & apps
 • Je maakt kennis met de digitale trends en kansen voor je bedrijf
 • Je ontmoet persoonlijk verschillende aanbieders van HR tools
 • Je kan inschatten welke tools écht werken voor jouw HR beleid
 • Na dit event is het voor jou duidelijk welke vervolgstappen nodig zijn om het digitale HR beleid verder te ontwikkelen

Dit mag je verwachten tijdens XpertFinder HR Tech

Deze aanbieders zullen er alvast bij zijn! 

Accomodata

Efficiënt HR Management integraal & digitaal met Odoo. Meer informatie.

Appical

Heeft als missie om werkgevers te helpen bij het aantrekken en behouden van het beste talent. Via een tool creeren ze de ultieme  pre-, on-, re-, en offboarding. Meer informatie.

Axians

E-learning tool. Meer informatie.

Azumuta

Azumuta is een softwaretool die het gebruik van papier in de fabriek volledig elimineert. Van digitale werkinstructies tot frontline communicatie, data-analyse en IoT-verbinding. Meer informatie.

Be New Heroes

Be New Heroes biedt een online platform aan met sterke didactische online opleidingen (e-learning) rond sociale vaardigheden, welzijn, leiderschap en communicatie waardoor iedereen in je organisatie aan een laag budget, constant kan leren. Meer informatie.

Funkey

Unlock the fun in teambuilding! Een database met teambuildings op jouw maat. Meer informatie.

Hudson

Bedrijven maken gebruik van het Pulse.Click assessment om een scherper beeld te krijgen op de talenten en drijfveren van (toekomstige) medewerkers. Je kan de onderbouwde online testen en vragenlijsten volledig zelf beheren en ontvangt via een geïntegreerd rapport duidelijke inzichten die onmiddellijk inzetbaar zijn voor selectie, onboarding, coaching, en groei van de deelnemers. Meer informatie.

JobFunders

JobFunders is een Vlaams innovatief jobplatform waar jobzoekers en bedrijven in contact worden gebracht via het principe van aanbevelingen of referrals. Het jobplatform werkt via financiele bonussen bij het aanbrengen van kandidaten of bedrijven. Meer informatie.

Leadlife

Breng het well-being van jouw bedrijf naar een hoger niveau. Via een 360° company insight geef Leadlife inzichten, analyses en informatie waarop je samen doelstelling vastlegt en deze via begeleidingstrajecten opvolgt. Meer informatie.

Manual.to

Van training tot handleidingen, tool die ervoor zorgt dat je in enkele minuten je handleidingen kan omzetten naar easy to use videos om zo kennis te creëren en te delen, zodat jouw teams de hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om hun werk goed te doen. Meer informatie.

Move To Happiness

Aanbieders van een gestructureerd welzijnsbeleid met een hoog engagement, in plaats van ad hoc initiatieven die mogelijk niet de gewenste resultaten opleveren. Het platform brengt de beste aanbieders van welzijnscontent samen, op een gebruiksvriendelijke manier. Via een plug-and-play communicatieplan, zodat HR zich kan concentreren op haar kerntaken. Meer informatie.

Officient

In elk groeiend bedrijf komt bij HR management een berg administratie kijken die veel kostbare tijd vergt. Officient automatiseert HR-processen en centraliseert alle HR data in één online platform. Meer informatie.

Olympus Mobility

Eén toegang voor alle mobiliteit: één app, één factuur. Meer informatie.

Payflip

Platform waarin werknemers zélf hun loonpakket kunnen samenstellen. Meer informatie.

Speakap

Speakap verbindt personeel via één enkele bron voor alle bedrijfsinformatie. Onboarding, training, taakbeheer, werplekberichten, planning en meer - verpakt in een aantrekkelijke, op sociale media lijkende tool. Alle bedrijfsinformatie, in één werknemersapp. Meer informatie.

TalentLoigQs

Hun Talent Intelligence stelt je in staat beslissingen te nemen over mensen met een blijvende impact. Versterk jouw talentprocessen met onderbouwde inzichten over motivatie, potentieel, prestaties en risico's. Meer informatie.

08.30 uur    Onthaal met versnapering
09.00 uur    Keynote: Jeroen Naudts
10.00 uur    Pitchsessie 1
11.00 uur    XpertFair met versnapering
11.45 uur    Pitchsessie 2
12.45 uur    XpertFair met lunch
13.30 uur    Voorzien einde

Heldere inzichten krijgen in jouw HR-data?

Hiervoor is Jeroen Naudts, managing partner bij Starfish Consultancy, de ideale persoon!

Wat komt zoal aan bod tijdens zijn keynote?

 • Een bespreking van de voordelen en de valkuilen van het gebruik van HR analytics
 • Voorbeelden uit de praktijk en onderzoek van bedrijven die met succes HR analytics hebben geïmplementeerd in verschillende fasen in hun employee journey
 • Best practices en ethische overwegingen bij het gebruik van HR analytics
 • Een blik op de toekomst van HR analytics, inclusief de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied

Tijdens de XpertFair ontmoet je nog meer verschillende HR aanbieders:

Outkept

Simuleer realistische phishing-aanvallen met de hulp van ethische phishers en verbeter de veiligheid van jouw organisatie. Meer informatie.

NxtPro

Nxtpro zet bedrijven professioneel op koers met de juiste opleiding. Opleiding, omscholing en heroriëntatie worden belangrijker dan ooit. Maak van interne mobiliteit een win voor het bedrijf en een win voor de werknemer. Meer informatie.

SummLink

Summ.link streeft ernaar organisaties te veranderen door de employer experience te verrijken door middel van strategie en  krachtige inzichten op basis van betrouwbare data, wat resulteert in digitale proces verbeteringen. Meer informatie.

Starfish

Het Starfish-team heeft alle expertise in huis om jouw bedrijf gericht te adviseren op vlak van interne communicatie en HR-data analyse. Meer informatie.

Wenite

Een cloud-gebaseerde platform dat jouw welzijnsinitiatieven ondersteunt met gegevens en jouw werklast in één klap verlicht. Meer informatie.

Joule

Door mensen makkelijk fietsen te laten leasen, maakt Joule werk van de mobiliteit van de toekomst. Geef je leasingplan een duwtje in de rug! Meer informatie.

HR Technologies

EasyToRecruit is een web-based, Software-as-a-Service oplossing voor de ondersteuning van je volledige werving- en selectieproces: van jobaanvraag tot aanwerving van nieuw vast of tijdelijk personeel. Meer informatie.

Balencio

Peil naar de ervaringen en de belevingen van jouw medewerkers en draag bij aan het succes van jouw onderneming! Meer informatie.

Bloomup

Zet in op mentaal sterke werknemers door ze online te verbinden met een erkend professional of door een begeleid groeitraject te starten. Meer informatie.

Robonext

Robonext is een onafhankelijke IT integrator gespecialiseerd in Robotic Process Automation en de slimme verwerking van documenten. Meer informatie.

Met dank aan

 Logo Eures        

Logo VLAIO

 

 

Contactpersoon

Arne Oosthuyse

Manager Opleidingen - Manager Arbeidsmarkt

Adres

RodeBol Events
Sint-Denijslaan 485
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis mits inschrijving vooraf

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.