Skip to main content
Map

Word Plato meter/peter

Heb jij al ruime ervaring in de bedrijfswereld? En wil je die delen met andere ondernemers, zodat zij hun kmo kunnen uitbouwen?

Dan is het meter- of peterschap bij Plato echt iets voor jou. Kom er alles over te weten tijdens onze infosessie op 9 augustus.

Wat is Plato?

Plato biedt kmo-bedrijfsleiders de mogelijkheid om hun onderneming te professionaliseren in een of meerdere managementdomeinen. Op een interactieve manier delen ze kennis en ervaringen met elkaar, om hun bedrijf maximaal te kunnen laten groeien.


Wie zoeken we?

Een Plato-meter of -peter is een ervaren kmo-zaakvoerder, een consultant met een specifieke expertise uit het managementdomein of een kaderlid van een onderneming uit de regio Antwerpen-Waasland.


Jouw rol?

Je bent peter of meter van een groep van vijftien ondernemers. Samen met een of twee collega-peters of -meters begeleid je hen gedurende één of twee jaar in hun groeitraject. De groep komt tien keer per jaar samen, steeds op een weekavond. 
Als peter of meter deel je jouw expertise en ervaring. Daarnaast ondersteun je de dynamiek in de groep en zorg je mee voor de ideale omstandigheden waarin de deelnemers onderling ervaringen en kennis kunnen uitwisselen. Jouw netwerk leidt je ook naar interessante gastsprekers voor een Plato-sessie.

Jouw return?

Als toekomstig Plato-peter of -meter leer je in de Plato Academy hoe je workshops kan faciliteren, voor groepen moet presenteren en nieuwe methodieken goed onder de knie kan krijgen. Bovendien krijg je gratis toegang tot alle Plato-events van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Als lid van een community met meer dan drieduizend Platonisten van de afgelopen 30 jaar, kan je heel wat interessante contacten toevoegen aan jouw netwerk.

Voel je het al kriebelen?

Schrijf je dan meteen in voor de infosessie op 9 augustus om 18 u waar je kennis maakt met het Plato team van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Kan je niet aanwezig zijn, maar heb je wel interesse?  Bezorg ons jouw contactgegevens en we plannen snel een kennismakingsgesprek met jou in. 


Ivm de selectieprocedure :

  • Aanmeldingen die een commerciële insteek beogen zijn niet geldig
  • Gezien het beperkt aantal plaatsen voor de infosessie gaat een selectieprocedure voorafgaand dmv het bezorgen van een CV welke wij  later opvragen 
  • Definitieve uitnodiging voor de infosessie volgt de week van 24 jul

 

 

 

 

Contactpersoon

Evy Gordts

Plato-coördinator regio Waasland

Adres

Voka zetel Antwerpen
Markgravestraat, 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Dit event wordt gratis aangeboden

Aanmelden is wel verplicht

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering